Η Πολεμική Αεροπορία απαντά για τα μαχητικά αεροσκάφη που «αποχαιρέτησαν» τον Καμμένο

η-πολεμική-αεροπορία-απαντά-για-τα-μαχ-727828

Μετά τα ποικίλα σχόλια που προκάλεσε η πτήση δύο μαχητικών αεροσκαφών, την ώρα της τελετής παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, η Πολεμική Αεροπορία έδωσε διευκρινίσεις, ανακοινώνοντας πως επρόκειτο για «εκπαιδευτική αποστολή».

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος «παρέδιδε» το υπουργείο στον Ευάγγελο Αποστολάκη, δύο Mirage 2000-5 πετούσαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου. Σε ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας αναφέρει ότι η πτήση των δύο μαχητικών αεροσκαφών εντάχθηκε στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι η πτήση των αεροσκαφών Μ2000-5 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, εντάχθηκε ως επιμέρους αντικείμενο σε προγραμματισμένη εκπαιδευτική αποστολή, των αεροσκαφών και στο πλαίσιο του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος της 331 Μοίρας».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέσω Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ είχε ανακοινώσει ότι η πτήση του ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών θα γίνει στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης- παραλαβής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook