Η πληρωμή με… κρυπτονομίσματα και η πρώτη προπόνηση του Μέσι στην Παρί | Video

η-πληρωμή-με-κρυπτονομίσματα-και-η-πρ-1266093

Παροξυσμός επικρατεί στη Γαλλία για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «πρωτευουσιάνους». Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε μέρος της αμοιβής του να καταβάλλεται σε κρυπτονόμισμα!

Η λέξη… τρέλα, ίσως και να είναι λίγη για να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο Παρίσι. Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι και η ανακοίνωσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της γαλλικής ομάδας αλλά και το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων παγκοσμίως.

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί, σε συνέντευξη Τύπου στο πλευρό του Νασέρ Αλ Κελαΐφι, ενώ ήδη η ομάδα έχει βγάλει μεγάλο μέρος των εξόδων της μεταγραφής από τις πωλήσεις της φανέλας με τον αριθμό 30 και το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Reuters, ο Μέσι θα πάρει ένα σημαντικό τμήμα του πριμ υπογραφής του συμβολαίου σε κρυπτονόμισμα! Η Παρί επιβεβαίωσε πως ο Αργεντινός θα πληρωθεί με «$ PSG Gan Tokens», των οποίων ο τζίρος έχει ξεπεράσει το 1,2 δισ. δολάρια, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook