Η Πισπιρίγκου ζητάει διαζύγιο από τον Δασκαλάκη – Αποκάλυψη για τις άγνωστες παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων

η-πισπιρίγκου-ζητάει-διαζύγιο-από-τον-1398905

Οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, διαδέχονται η μία την άλλη και τροφοδοτούν συζητήσεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Τι αποκαλύπτει ο Γιάννης Μαρακάκης…

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει «δύο ξένοι» όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση από την Πάτρα. Λίγες ώρες πριν η 33χρονη ξεκινήσει από τη ΓΑΔΑ για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φαίνεται πως έχει αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ώστε να διακόψει κάθε σχέση με τον 30χρονο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, βρίσκεται πλέον απέναντι, δηλώνει αμέτοχος στους θανάτους των 3 παιδιών του και καλεί την 33χρονη να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα.

Οριστική είναι η ρήξη μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Όπως μετέδωσε το Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται αύριο το πρωί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που όλο το προηγούμενο διάστημα την στήριζε, πλέον έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του και ουσιαστικά αποδέχεται την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook