Η πιο ενοχλητική επιβάτης αεροπλάνου: Σκαρφάλωσε στα καθίσματα άλλων για να φτάσει στο δικό της | Video

η-πιο-ενοχλητική-επιβάτης-αεροπλάνου-1469880

Η ενοχλητική επιβάτης καταγράφηκε από βίντεο να σκαρφαλώνει στις θέσεις σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια ενοχλητική επιβάτη αεροπλάνου, η οποία μάλλον ξέχασε που βρισκόταν. Η γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να σκαρφαλώνει στα «μπράτσα» των καθισμάτων άλλων επιβατών για να φτάσει στο δικό της, προκαλώντας αναστάτωση και εκνευρισμό.

Ο επιβάτης που τράβηξε βίντεο την γυναίκα να διασχίζει κατά μήκος τις θέσεις για να καταλήξει στο παράθυρο, σχολίασε στο Twitter: «Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει ποτέ σε αεροπλάνο. Αυτή η γυναίκα πηδούσε πάνω από άλλους επιβάτες σε πτήση 7 ωρών».

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πήραν… φωτιά με τους περισσότερους χρήστες να την «κράζουν». Κάποιος έγραψε: «Περίμενε, δεν μπορούσε να περπατήσει; Που είναι οι αεροσυνοδοί; Κανένας δεν βρέθηκε να της κάνει παρατήρηση;».

Ένας δεύτερος σχολίασε: «Η κατάλληλη στιγμή να ξεσπάσουν αναταράξεις». Κάποιος άλλος πάντως, φάνηκε να την δικαιολογεί γράφοντας: «Θεωρώ ότι εξαρτάται από τους ανθρώπους που κάθονται δίπλα της, οι οποίοι δεν λένε τίποτα. Οπότε νομίζω ότι έχουν συμφωνήσει να το κάνει».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook