Η περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη με την κακοκαιρία και η απουσία του Ουγγαρέζου

η-περιπέτεια-της-ελένης-μενεγάκη-με-τη-1363718

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ενθουσιάστηκε με το κατάλευκο τοπίο και να έπαιξε με το χιόνι στον κήπο της, όμως για να φτάσει στα στούντιο του Mega βίωσε την περιπέτειά της, όπως η ίδια περιέγραψε!

H Ελένη Μενεγάκη έφθασε μετά δυσκολίας στα στούντιο του Mega!

Αρχικά είπε: «Το χιόνι όταν είναι λίγο έχει μία ομορφιά, έχει μία χάρη λέμε «α χιόνισε στην Αθήνα», αλλά θέλει προσοχή! Από το πρωί χτυπά το κινητό μου «αν δεν έχει δουλειές, μη βγείτε…» φαντάζομαι και το δικό σας! Καθίστε σπίτι σας, αν δεν έχετε δουλειά και είναι το μήνυμά μου σε όλους τους τηλεθεατές…»!

Και πρόσθεσε: «Ανοίξτε το πλάνο…. Κάποιοι καταφέραμε να ‘ρθούμε, κάποιοι άλλοι όχι και πήραμε από τους διπλανούς μας ( από το Mega Καλημέρα τον Θανάση Πάτρα)… Ο Ουγγαρέζος από το Μαρούδι δεν κατάφερε να έρθει… Εγώ έβγαλα φωτογραφία στον κήπο μου και είπα «αχ τι ωραία το χιονάκι» και όταν πήγα να φύγω είπα «πού πας καλέ». Δεν είχα αλυσίδες, αλλά έχω χοντρό αυτοκίνητο και περνάει…! Αν δεν έχετε δουλειές, μείνετε σπίτι σας, επιμένω! Ήμουν πόση ώρα στο δρόμο εδώ στο στούντιο και έλεγα τι θα γίνει θα φθάσω… γιατί δεν προχωράει, και ήταν μόνο ένα λεωφορείο μπροστά, αλλά ήθελε το χρόνο του λόγω του χιονιού»!

Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσιάζει λόγω της κακοκαιρίας, όπως η παρουσιάστρια αποκάλυψε!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook