Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νησιού

η-περιφέρεια-κρήτης-στηρίζει-τα-αιτήμ-1040956

Αιτήματα που αφορούν τους 60.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους ενόψει της θερινής περιόδου συζήτησαν σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη με τη συμμετοχή του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκου Κώτσογλου, που μετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Νίκος Κοκολάκης πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Κοφινάκης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σμυρνάκης και η Σοφία Μακατουνάκη νομική σύμβουλος.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε η πρόταση που εκπονήθηκε για λογαριασμό των Σωματείων όλης της Κρήτης με στόχο την επαναπρόσληψη των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κρήτης τη φετινή σεζόν. Στόχος είναι, όπως εξήγησαν, να επαναπροσληφθούν όσοι εργαζόταν πέρυσι με βάση τις προβλέψεις των συλλογικών συμβάσεων.

Ο κ. Αρναουτάκης στη διάρκεια της συζήτησης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τα αιτήματα των εργαζόμενων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook