Η Περιφέρεια Κρήτης σε τουριστικό workshop στη Στοκχόλμη – Κώτσογλου: Ήταν και είναι ο μεγαλύτερος τροφοδότης της Δυτικής Κρήτης

η-περιφέρεια-κρήτης-σε-τουριστικό-workshop-στ-1798324

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο Τουριστικό Workshop που διοργάνωσε ο Οργανισμός Travel News Market στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων κ. Εμμ. Βολικάκης και συνεργάτης της Περιφέρειας κ. Αν. Διαμαντάκης.

Η συμμετοχή υλοποιήθηκε με την συνεργασία της Εταιρείας Choose Crete, ενώ κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν αξιοποιήθηκε η δυνατότητα να παρουσιαστούν στους επαγγελματίες του τουρισμού και στους εκπροσώπους του Σουηδικού τύπου τα σημαντικά πλεονεκτήματα του νησιού μας ως ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, τόσο στο γενικό τουριστικό προϊόν όσο και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Δόθηκε έμφαση στα πλεονεκτήματα της ενδοχώρας, αλλά και στην αξία της Κρητικής Διατροφής ενώ οι επισκέπτες του Περιπτέρου της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείγμα από την γαστρονομία μας. Δόθηκε συνέντευξη από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης κ. Εμμ. Βολικάκη, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των διοργανωτών και θα προβληθεί στο Σουηδικά ΜΜΕ.

Η συνολική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα καταπληκτικό χώρο ενός Ξενοδοχείου 5(*) αστέρων στο κέντρο της Στοκχόλμης με σημαντική δυνατότητα προβολής των διαφόρων τουριστικών προορισμών και με πολλές συμμετοχές από την διεθνή και Σουηδική αγορά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δρ. Κυριάκος Γ. Κώτσογλου ανάφερε για το συγκεκριμένο Workshop “Είναι μεγάλη μας χαρά και προνόμιο, κάθε επίσκεψή μας στην Σκανδιναβία, εν προκειμένω την Σουηδία και την Στοκχόλμη. Ήταν και είναι ο μεγαλύτερος τροφοδότης της Δυτικής Κρήτης, αναπτύσσεται συνεχώς και θα αποτελέσει σύντομα μεγάλη αγορά και της Ανατολικής Κρήτης, γιατί η Κρήτη είναι Παντού!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook