Η Παράταξη Αποκόρωνα απαντά για ακόμα μια φορά: «Όχι διακρίσεις, όχι αδικία, όχι κοροϊδία»

η-παράταξη-αποκόρωνα-απαντά-για-ακόμα-1347328

Η Παράταξη Αποκόρωνα Ενότητα Ελπίδα και Προοπτική, με επικεφαλής την Ρένα Τερεζάκη απαντά για ακόμα μια φορά στην Δήμο Αποκορώνου για την διοίκηση, το προσωπικό και σύμφωνα με την ίδια, τα λάθη και την κοροϊδία.

Αναλυτικά, αναφέρει:

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός οργανισμού Τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, το προσωπικό του, οι άνθρωποι που με τη δουλειά τους τον κρατούν ενεργό, εξυπηρετούν τους πολίτες, ενημερώνονται για όλα τα θέματα, προτείνουν λύσεις για προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και βοηθούν στην σωστή λειτουργία του Δήμου.

Για να μπορέσει όμως ο Οργανισμός αυτός να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να υπάρχει και μια σωστή διοίκηση, που για να την ασκήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις τουλάχιστον τα αναγκαία γι’ αυτή.

Ο δήμος Αποκορώνου είναι ένας δήμος πλούσιος σε αντιδημάρχους και ειδικούς συμβούλους όμως είναι φτωχός από υπαλλήλους… Αναρωτιόμαστε γιατί οι υπάλληλοι αυτού του Δήμου εγκαταλείπουν την οργανική τους θέση και μετατάσσονται σε άλλες υπηρεσίες πολλές φορές ακόμα και διανύοντας μεγαλύτερες αποστάσεις. Γιατί ακόμη και από αυτούς τους λίγους που έμειναν κάποιοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν?

Γιατί τα κενά δεν αναπληρώνονται ή τι πλάνο υπάρχει σχετικά με τις σχετικές προσλήψεις? Ποιος είναι ο λόγος που ενώ ζητάμε στοιχεία ή δεν τα παίρνουμε ποτέ η μας αποστέλλονται με μεγάλη καθυστέρηση? φταίει η έλλειψη προσωπικού ή υπάρχει άλλος λόγος? Γιατί ενώ έχουμε ζητήσει τη μελέτη πυρασφάλειας στο δάσος του » Ρουπακιά,, δεν μας έχει αποσταλεί ούτε ένα μικρό μέρος της? Γιατί δεν μας έχει αποσταλεί το τοπογραφικό διάγραμμα του ηρώου της Τ.Κ Φρέ;

Γιατί δεν αναρτώνται όπως ο νόμος ορίζει όλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής στην Διαύγεια και κυρίως αυτές που αφορούν διαγραφές χρεών;

Ποιος είναι ο λόγος που αντί να εκμεταλλεύονται τις γνώσεις και τις δεξιότητες των υπαλλήλων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και τη σωστή λειτουργία του Δήμου τις στραγγαλίζουν και οδηγούν τους υπαλλήλους σε απόγνωση;

Ποιος είναι ο λόγος που τα ΚΕΠ υπολειτουργούν η δεν λειτουργούν καθόλου? (π.χ ΚΕΠ Γεωργιούπολης)

Πώς βλέπει η δημοτική αρχή το μέλλον του Δήμου χωρίς προσωπικό. Γιατί απαξιώνει τις υπηρεσίες π.χ ύδρευσης, όπου κυκλοφορούν με οχήματα από τους Καποδιστριακούς Δήμους! Ζητούν καινούρια για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλεία τους , αγοράζει ο Δήμος δύο για να καλυφθούν κάποιες ανάγκες, παίρνει το ένα ο Δήμαρχος και το άλλο ένας αντιδήμαρχος! Αλλά με αυτό το θέμα θα αναφερθούμε αναλυτικά προσεχώς…

Πολλά λοιπόν ερωτηματικά, αόριστες απαντήσεις που υποκρύπτουν πολλά λάθη και έπαινοι που δεν αξίζουν σε κανέναν. Υπάρχουν λάθη που γίνονται «από λάθος» , λάθη που γίνονται για να κρύψουμε ένα λάθος και λάθη που γίνονται επειδή θέλουμε να κοροϊδέψουμε τους «άλλους», τους κακούς, τους αντιπάλους. Δεν είμαστε εχθροί, ούτε αντίπαλοι ούτε έχουμε δηλώσει ποτέ ότι διεκδικούμε τη θέση κάποιου.

Αγωνιζόμαστε για το σωστό, για το δίκαιο γι’ αυτό που η πλειοψηφία θέλει και όχι ο ένας, ο ισχυρός αυτός που έχει τη μεγαλύτερη δύναμη και θα μας φανεί χρήσιμος στο μέλλον.

Όλος ο κόσμος έχει ανάγκη και για όλους η περίοδος της πανδημίας είναι πιο δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς εισοδήματα, άνεργοι, με παιδιά στα σχολεία, με γονείς άρρωστους και ηλικιωμένους που πραγματικά χρίζουν ανάγκης από βοήθεια.

Μακάρι να μπορούσε ο δήμος Αποκορώνου σε μια κίνηση καλής θέλησης να διαγράψει τις οφειλές όλου του κόσμου, όμως επειδή αυτό είναι αδύνατο ας κάνει τουλάχιστον το σωστό.

ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΑΔΙΚΙΑ – ΟΧΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook