Η παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην «καρδιά» του Ηρακλείου και η σκοτεινή πλευρά της πόλης | Photos

η-παραμυθένια-χριστουγεννιάτικη-ατμ-1583305

Η λάμψη των γιορτών και το απόλυτο σκοτάδι μια ανάσα από την καρδιά της πόλης, οι αντιφατικές όψεις στο γιορτινό Ηράκλειο, όπως τις κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Αρκετοί πεζόδρομοι στην καρδιά του Ηρακλείου, έχουν στολιστεί, με τη λάμψη και τα χρώματα να δημιουργούν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα…

Δημότες και επισκέπτες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο γιορτινό Ηράκλειο, ανταλλάσσοντας ευχές.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα η οποία ανεβάζει τη διάθεση των πολιτών και με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο και στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων.

Η Ρένα Παπαδάκη αναφέρθηκε στο πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, στη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου.

Λόγω της ενεργειακής κρίσης, θα υπάρξουν προσπάθειες για την εξοικονόμηση ενέργειας σε ορισμένα σημεία από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι νωρίς το πρωί, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αναστασάκης.

Οι… αντιθέσεις πάντως είναι αισθητές, καθώς το σκοτάδι… κυριαρχεί σε διάφορα κεντρικά σημεία του Ηρακλείου, όπως στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στο Μπεντενάκι, όπου πολίτες σχολιάζουν αυτές τις εικόνες των… δύο ταχυτήτων, τα φετινά Χριστούγεννα.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook