Η «παραλιακή του θανάτου» στο Ηράκλειο – Να μπουν φανάρια και νησίδα ζητούν οι κάτοικοι | Photos

η-παραλιακή-του-θανάτου-στο-ηράκλει-1432398

Τρεις νεκρούς σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη από τη Δευτέρα του Πάσχα μετράει ήδη το νησί, με τελευταίο θύμα έναν 31χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου 2022, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε φοίνικα (δείτε εδώ).

Οργισμένοι οι κάτοικοι των Καμινίων προειδοποιούν πως η παραλιακή λεωφόρος αποτελεί παγίδα θανάτου, με τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί και ζητούν για μία ακόμη φορά να τοποθετηθούν φανάρια και νησίδα στα πιο επικίνδυνα σημεία. Όπως τονίζουν, χθες σκοτώθηκε ο 31χρονος Μανώλης, αλλά αύριο σειρά θα πάρει άλλος οδηγός, για να προστεθεί σε μια μακάβρια λίστα θυμάτων, χωρίς τέλος.

Παγίδα θανάτου η παραλιακή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων ζητά να γίνουν πράξη οι παρεμβάσεις άμεσα, πριν είναι αργά… Την ίδια στιγμή καταστηματάρχες, όπως δηλώνουν, έχουν κουραστεί να γίνονται μάρτυρες τον πιο φρικτών σκηνών τροχαίων δυστυχημάτων σε ένα «γαϊτανάκι» θανάτου που δεν έχει τέλος. Από τη μία οι οδηγοί κινούνται με ξέφρενη ταχύτητα στην παραλιακή λεωφόρο και από την άλλη ,όπως υποστηρίζουν, οι δεσμέυσεις για παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο, ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί!

Θρήνος για τον 31χρονο Μανώλη

Με ένα μπουκέτο λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον 31χρονο Μανώλη. Η οικογένειά του βυθίστηκε στη θλίψη για το νεαρό παλικάρι που «έφυγε» τόσο νωρίς, αφήνοντας πίσω του πόνο και όνειρα που δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αμέσως μετά την σφοδρή πρόσκρουση ασθενοφόρο μετέφερε τον μοτοσυκλετιστή στο νοσοκομείο, ωστόσο τα τραύματα ήταν πολύ βαριά και ο άτυχος νέος δεν τα κατάφερε.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook