Η παραλία στην Κρήτη που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία… φυσικού σπα

η-παραλία-στην-κρήτη-που-προσφέρει-μια-1233982

Κάθε γωνιά της Ελλάδας κρύβει και μια έκπληξη που πιθανόν δεν γνωρίζεις. Εκτός από τους ιστορικούς οικισμούς, τα παραδοσιακά χωριά και τις εξωτικές παραλίες, υπάρχουν ακόμη και γωνιές που κρύβουν μυστικά ομορφιάς. Μια τέτοια βρίσκεται στην Κρήτη και δεν είναι γνωστή σε πολλούς. Το όνομά της βέβαια μπορεί κάτι να σου αποκαλύψει. Να σε προϊδεάσει και να σου δημιουργήσει την επιθυμία να βρεθείς κάποια στιγμή από κοντά. Είναι η παραλία Άργιλος με την φυσική ομορφιά αλλά και το μυστικό ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσεις. Η παραλία αυτή της Κρήτης είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό που δεν συναντάς συχνά. Και το μυστικό της είναι αν μη τι άλλο δελεαστικό…

Η παραλία Άργιλος είναι με σιγουριά μια ξεχωριστή παραλία η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον Γεροντόλακκο της Σητείας. Ήδη από το όνομά της, ξέρεις ότι θα ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία. Η παραλία Άργιλος είναι μια αμμώδης παραλία με πολύ όμορφα και καθαρά, κρυστάλλινα νερά.

Η Άργιλος πήρε το όνομά της λόγω του άργιλου – πηλού που υπάρχει σε εκείνη την περιοχή. Μόλις φτάσεις στο σημείο θα θες να σκάψεις την άμμο. Κι αυτό γιατί ξέρεις ότι εκεί θα βρεις μικρά κομμάτια άργιλου που σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φυσικού σπα. Εξάλλου δε θα είσαι ο μόνος. Η παραλία είναι δημοφιλής για όσους θέλουν να κάνουν φυσικό σπα – αμμόλουτρο και μασάζ.

Η συγκεκριμένη παραλία δημιουργεί ένα απόκοσμο φυσικό τοπίο το οποίο σίγουρα δε θα συναντήσεις εύκολα εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει χρυσαφένια ψιλή και αφράτη άμμο άλλα και βότσαλα. Τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά της δεν μπορούν παρά να μαγέψουν όποιον τα αντικρίσει. Το σημείο είναι στην πραγματικότητα ένας μικρός κόλπος με ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά.

Πώς πας στην παραλία Άργιλος

Η παραλία Άργιλος απέχει 103 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη του Αγίου Νικολάου, 69 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα και 47 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη της Σητείας. Η εικόνα με τα βράχια γύρω της που είναι γεμάτα άργιλο θα σου μείνουν αξέχαστα. Όπως επίσης και η εμπειρία του φυσικού σπα… Μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθείς στην Κρήτη και στη συγκεκριμένη περιοχή…

Το βίντεο από το κανάλι Haanity του Youtube σου δίνει μια γεύση…

 

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook