Η παραλία όνειρο στη Σκόπελο που πρωταγωνίστησε στο «Mamma Mia»

η-παραλία-όνειρο-στη-σκόπελο-που-πρωτα-1054734

Όποιος έχει δει την ταινία Mamma Mia, και γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκε στη Σκόπελο, μπορεί και να την αναγνωρίσει. Με μια μικρή διαφορά. Το ξύλινο μπαρ που είχε στηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων και πλέον δεν υπάρχει.

Ο λόγος για την υπέροχη παραλία Καστάνι, μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές του νησιού. Σε απόσταση 15 χλμ. από τη Χώρα της Σκοπέλου, ο υπέροχος κόλπος με τα διάφανα νερά συναντάται δίπλα από την διάσημη ακρογιαλιά της Μηλιάς, με την οποία ενώνεται με μονοπάτι.

Ένα υπέροχο τοπίο με την πλούσια βλάστηση από τα καταπράσινα πεύκα να αγγίζει, σχεδόν, τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, την ώρα που η λευκή άμμος με τα μικρά βότσαλα λειτουργεί ως το φυσικό «διαχωριστικό» τους.

Η ακτή είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bar, ενώ υπάρχει και ελεύθερος χώρος για εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το μεγαλείο της φυσικής ομορφιά της μακριά από τον κόσμο.

Η πρόσβαση στην παραλία πραγματοποιείται εύκολα με αυτοκίνητο, με τα τελευταία 500 μέτρα του δρόμου να αποτελούν χωματόδρομο ο οποίος οδηγεί σε πάρκινγκ.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook