Η «Παραδοσιακή Στράτα» του Δήμου Χανίων συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και πάει στην Αγία Μαρίνα

η-παραδοσιακή-στράτα-του-δήμου-χανί-1470820
φωτογραφία αρχείου

Με μεγάλη επιτυχία, κέφι, ενθουσιασμό και κυρίως αγάπη για την Παράδοση συνεχίζεται κάθε Τρίτη, η αναβίωση του μουσικοχορευτικού δρώμενου της «Παραδοσιακής Στράτας», από τον Δήμο Χανίων.

Αυτή την Τρίτη, 20/09/2022, η «Παραδοσιακή Στράτα» πάει στην Αγ. Μαρίνα για να πλαισιώσει τις δράσεις του Δήμου Χανίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στόχος αυτής της στράτας είναι η διασύνδεση τόπων και φορέων και η ανάδειξη της ομορφιάς της περιπατητικής βόλτας, όπως και του κάλους και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιαστικής περιοχής.

Η «Παραδοσιακή Στράτα» ξεκινά στις 19.30 από την διασταύρωση Ρωμιοσύνης και Καποδίστρια στην Αγιά Μαρίνα, θα κατέβει στην Κισάμου, θα στρίψει μέσα στη Θεοτοκοπούλου και θα φτάσει στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα για να αρχίσει ο χορός.

Τη δράση διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, ενώ συμμετέχουν ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Ακρωτηρίου «Σ.Καγιαλές» και το Σωματείο ΑΜΕΑ Νομού Χανίων Κωφοί κι Ακούοντες αλλά και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook