Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα είναι έντονη για αυτά τα ζώδια

η-πανσέληνος-του-φεβρουαρίου-θα-είναι-1183006

Περάσαμε τον μισό Φεβρουάριο με την πρώτη ανάδρομη τροχιά του 2021 -ο Ερμής ήταν ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα- και τώρα θα ζήσουμε και μία δυνατή Πανσέληνο. Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου και θα φέρει ενέργεια κάθαρσης. Κάτι έχουμε ήδη καταλάβει, ε; Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να συγχρονιστούν με την σεληνιακή επιρροή αλλά υπάρχουν και κάποια ζώδια που θα τα βιώσουν όλα πιο έντονα. Αν είσαι ένα από τα παρακάτω, προετοιμάσου ψυχολογικά.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα νιώσεις την έντασή της. Φωτίζει την ταυτότητά σου και δείχνει νέες πλευρές του εαυτού σου οπότε κεφαλαιοποίησε αυτή την έκρηξη αυτοπεποίθησης. Σιγουρέψου ότι τα μελλοντικά σου σχέδια ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, μην είσαι επικριτική με την εικόνα σου. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να είσαι αυθεντική οπότε άσε την τελειότητα στην άκρη, βγες στο φως και άσε τον εαυτό σου να λάμψει καθώς κάνεις σίγουρα βήματα προς τους στόχους σου. Οι άνθρωποι προσέχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου, δεν διαλέγουν τα χειρότερα.

Τοξότης

Είναι ώρα να δεις σοβαρά κάποιες επαγγελματικές κινήσεις. Έχεις την τάση να βασίζεσαι στην καλή τύχη και τις ξαφνικές ευκαιρίες για το επαγγελματικό σου καράβι αλλά αυτή η Πανσέληνος σου ζητά να πάρεις περισσότερο ενεργητικό ρόλο στο χτίσιμο της καριέρας των ονείρων σου. Βρίσκεις πολύ προσοχή στην δουλειά και τα ταλέντα σου φαίνονται -οπότε αντί να το βλέπεις να συμβαίνει, αξιοποίησε αυτή την προσοχή προς όφελός σου. Πού στοχεύεις επαγγελματικά; Τι στόχο έχεις σε αυτή τη φάση; Δες πού βρίσκεσαι και να είσαι ειλικρινής για αυτά που θες να πετύχεις. Σε αυτή την Πανσέληνο έχεις τη δύναμη να το κάνεις πραγματικότητα.

Ιχθύες

Με την Πανσέληνο να φωτίζει τον οίκο των σχέσεων, θα πρέπει να περιμένεις τα ερωτικά θέματα να βγουν στο προσκήνιο. Οι δυναμικές, οι συμπεριφορές και οι συνήθειες μέσα στις σχέσεις σου φωτίζονται και βγαίνουν μπροστά -σου αρέσει όμως αυτό που βλέπεις; Αν όχι, τότε αφοσιώσου στο να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Έχεις την τάση να αποδράς στον φανταστικό σου κόσμο όταν τα πράγματα ζορίζουν αλλά προσπάθησε να παραμείνεις στον πραγματικό κόσμο. Το να αγνοήσεις τα ρομαντικά προβλήματα θα τα κάνει απλά χειρότερα και αυτή η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσεις με λογική και πραγματική ευαισθησία. Να είσαι ειλικρινής με το αν ικανοποιούνται οι ανάγκες και να είσαι ανοιχτή με τα παράπονα που έχεις από τον σύντροφό σου.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook