Η Πανσέληνος του «χιονιού» – Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

η-πανσέληνος-του-χιονιού-ποια-ζώδι-1379778

H Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου 2023, είναι η πρώτη του χρόνου και έρχεται να φέρει αιφνιδιαστικές αλλαγές για τα 3 παρακάτω ζώδια.

Είναι η πρώτη Πανσέληνος για το 2023. Ένα γεμάτο φεγγάρι συνήθως συμβολίζει το κλείσιμο και την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μας καλεί να αναθεωρήσουμε και να αξιολογήσουμε κάθε μας πράξη, προκειμένου να πάρουμε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή μας.

Ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου που λαμβάνει μέρος η Πανσέληνος όμως, έχει και κάποια θετικά στοιχεία να μας προσφέρει, πέρα από τους συναισθηματισμούς, τις αλλαγές και τις καθοριστικές αποφάσεις. Φέρνει δημιουργικότητα, έκφραση συναισθημάτων και νέες οπτικές.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, αλλά και τι ακριβώς να περιμένουν ;

Ταύρος

Καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, αφού η Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις, αλλαγές και απρόσμενα συμβάντα. Ως ζώδιο της σταθερότητας σιχαίνεστε τη συγκεκριμένη φάση, ωστόσο οφείλεται να προχωρήσετε μπροστά. Το σπίτι, η οικογένεια, τα ακίνητα, αλλά και τη καριέρα σας θα επηρεάσει περισσότερο αυτό το φεγγάρι, φέρνοντας όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο. Πιθανό να αλλάξουν οι ισορροπίες σας, ενώ το φεγγάρι σχηματίζει επίσης τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και αντίθεση με τον Κρόνο- γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις για πρόσωπα που θεωρούσατε ότι είναι πολύ κοντά σας και θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας.

Λέων

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι στον άξονα του ζωδίου σας και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Το φεγγάρι σε δύσκολη όψη με τον πλανήτη των «εκπλήξεων», τον Ουρανό, αλλά και με τον αυστηρό Κρόνο, θα φέρει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ακατανόητες συμπεριφορές που θα σας απογοητεύσουν. Καλό θα ήταν να μην αντιδρούσατε παρορμητικά και να εστιάσετε στον εαυτό σας και τη φροντίδα σας.

Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη και θα σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό και να συνειδητοποιήσετε, με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο, το πού βαδίζετε στη ζωή σας. Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως μπορείτε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να βρείτε σταδιακά τον ενθουσιασμό που έχετε χάσει.

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος από τη μία σας κάνει πιο φιλόδοξους, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην καριέρα ή στο σπίτι και στην οικογένεια. Είναι και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Άρη, που δυσχεραίνει την κατάσταση και δημιουργεί ανταγωνισμό, ζήλιες και εντάσεις.

Γι’ αυτό προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη επιβαρυμένη ψυχολογία σας και να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας δημιουργούν γαλήνη.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook