Η Παλαιόχωρα πήρε το ντέρμπι με τον Πλατανιά με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

η-παλαιόχωρα-πήρε-το-ντέρμπι-με-τον-πλα-1121679

Το φινάλε έκρυβε όλες τις συγκινήσεις στο γήπεδο του Κανδάνου όπου έγινε το πρώτο χανιώτικο ντέρμπι της χρονιάς στην πρεμιέρα του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά από ένα μάλλον άγευστο πρώτο 80λεπτο, στο τελευταίο κομμάτι του ματς έγιναν όλα όσα αξίζουν αναφοράς!

Μέχρι τότε ο σαφώς ανέτοιμος αλλά αξιόμαχος Πλατανιάς (σ.σ. χτίστηκε από την αρχή μέσα στις τελευταίες δυο εβδομάδες), κρατούσε το παιχνίδι στα μέτρα του μην επιτρέποντας πολλές φάσεις.

Από τις λίγες που σημειώθηκαν, ήταν ένα καλό φάουλ του Νεκτάριου Βαρουξάκη στο 17’ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Λαζαρίδης και η κεφαλιά του Σέι στο κόρνερ που ακολούθησε, ενώ για τον Πλατανιά απείλησε με απευθείας φάουλ ο Χατζόπουλος στο 31’ και ο Τζαμπάτζοφ με καλό σουτ στο 61’.

Εκεί που άλλαξαν τα δεδομένα ήταν στο 80’ όταν και διαταράχθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε ο Μαρκουλάκης για τους φιλοξενούμενους με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο α’ μέρος), επειδή τράβηξε αντίπαλο, θεωρώντας ότι έπρεπε να σταματήσει το ματς λόγω τραυματισμού συμπαίκτη του.

Η Παλαιόχωρα άρχιζε να πιέζει και έφτασε στο γκολ στο 91’ με τον Λαλά που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Λαζαρίδη και από κοντά έγραψε το 1-0.

Αμέσως μετά ήρθε και η δεύτερη αποβολή για παίκτη του Πλατανιά η οποία μάλιστα ήταν με απ’ ευθείας κόκκινη. Την αντίκρισε ο Χατζόπουλος για διαμαρτυρία στον βοηθό.

Στο τέλος ο Πλατανιάς πίεσε για την ισοφάριση και βγήκε μπροστά για να κυνηγήσει το γκολ. Οι γηπεδούχοι όμως έτσι βρήκαν τον χώρο για να βάλουν και δεύτερο γκολ… Από μπαλιά του Μανουσάκη στην πλάτη της άμυνας ο Σέι βρέθηκε απέναντι στον Λαζαρίδη που απέκρουσε και πάλι, αλλά ο Λαλάς καιροφυλαχτούσε και από κοντά σφράγισε τη νίκη των κιτρινόμαυρων στο 95′.

Μετά την λήξη υπήρξε και τρίτη κόκκινη κάρτα για παίκτη του Πλατανιά, την οποία είδε ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Λαζαρίδης για διαμαρτυρία.

Παλαιόχωρα (Τάκης Διακάκης): Δασκαλάκης, Λαλάς, Παπαλεξόπουλος (78′ Κοσμάς), Μαυρουδής, Ζιώγας, Αγγελίδης, Κοντάκης (72′ Κυριλλίδης), Τζαγκαράκης, Βαρουξάκης Βελισάριος (62′ Τριφύλλης), Βαρουξάκης Νεκτάριος (78′ Μανουσάκης), Φράνκο Σέι.

Πλατανιάς (Γιώργος Κόλτζος): Λαζαρίδης, Γελαδάρης, Μαρκουλάκης, Κατσαρός, Παπατζίκος, Ιμέρι, Γιακουμάκης (57′ Καρβούνης), Χατζόπουλος, Θεοδωρίδης, Παχής (78′ Γκολόσι), Νομικός

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook