Η οργή της Όλγας για το φιάσκο

η-οργή-της-όλγας-για-το-φιάσκο-778554

Η ανατροπή στην υπόθεση του φερόμενου ως κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού προκάλεσε χθες… πολλαπλά εγκεφαλικά στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς οι Αστυνομικές Αρχές κινδύνευαν να μείνουν με τα… συγχαρητήρια στο χέρι.

Ιδιαιτέρως ενοχλημένη εμφανιζόταν σε συνομιλητές της η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έβλεπε ότι η Αστυνομία έμπαινε στο κάδρο του φιάσκου, παρότι αυτό είχε αμιγώς νομικές και… εισαγγελικές διαστάσεις.

Ως εκ τούτου, ήδη από χθες το απόγευμα, υψηλόβαθμες πηγές της Κατεχάκη ξεκαθάριζαν στον Neo πως «για την πρόοδο της δικογραφίας υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμοδίων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια».

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως «η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσο οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης».

Συμπέρασμα: οι ευθύνες ας αναζητηθούν αλλού, αλλά όχι στην Αστυνομία…

Πηγή: matrix24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook