Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης για τον μικρό Πετρή είναι ανεξέλεγκτη

σασμός-η-οργή-της-καλλιόπης-για-τον-μικ-1650020

Ξαφνιάζει η πρόταση του παπά- Μιχάλη στον Αστέρη και την Αργυρώ. Η οργή της Καλλιόπης για τον μικρό Πετρή είναι ανεξέλεγκτη.

Δείτε απόψε, Πέμπτη 01 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο 145

Το δώρο του Φαρμάκη στη Στέλλα τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο παπάς καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν. Την ίδια ώρα, η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Η γιαγιά Ειρήνη εγκαταλείπεται στον φόβο, ενώ η Μαρίνα πάει να συναντήσει το θεριό. Ο Μαθιός προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Αστέρη ο οποίος είναι πληγωμένος από την αντίδραση της μητέρας του και μετανιωμένος.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό ΕΔΩ 

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook