Η ομολογία της Δήμητρας Ματσούκα για το «σουσάδικο της κόκας»

η-ομολογία-της-δήμητρας-ματσούκα-για-τ-655778

Παραδέχτηκε, μέσω του συνηγόρου της, ότι παλαιότερα έκανε περιστασιακή χρήση κοκαϊνης η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα στην δεύτερη απολογία της για το «σουσάδικο» κοκαΐνης «Li Li Shu», το κοσμικό στέκι στο Κολωνάκι, όπου γινόταν χρήση και διακίνηση κοκαϊνης.

Το όνομα της ηθοποιού περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των κατηγορουμένων για την υπόθεση. Η ίδια δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να απολογηθεί, ωστόσο ο συνήγορός της αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες συνομιλίες και εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι επίμαχοι διάλογοι αφορούν ξεκάθαρα ιδία χρήση. Επισήμανε ότι η εντολέας του είναι περιστασιακή χρήστρια και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κύκλωμα. Σε αντίθεση με την ηθοποιό, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν αθώοι.

Η Δήμητρα Ματσούκα ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των συνομιλιών της με τον 53χρονο φερόμενο ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος, Σταύρο Περουκίδη, που καταγράφηκαν από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. Οι συνομιλίες αφορούσαν την αγορά κοκαΐνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Σε μια από αυτές, μάλιστα, φέρεται ότι του τηλεφωνεί για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για φιλικό της πρόσωπο. Στη συμπληρωματική απολογία του χθες ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δύο επίμαχες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια. Ο ίδιος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα».

Απολογούμενη στο δικαστήριο από την πλευρά της η Χριστίνα Παππά, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Li Li Shu στο Κολωνάκι, υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση γύρω από τη διακίνηση ναρκωτικών και πως σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε να πληγεί η εικόνα του γιου της.

Παράλληλα, αρνείται τις κατηγορίες και ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς. ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι «δεν πίνει καν αλκοόλ», ενώ ανέφερε πως δεν είχε ενεργή σχέση με το μαγαζί.

Στην απολογία του και ο γιος της Χριστίνας Παππά δήλωσε πλήρη άγνοια: «Αν ήξερα το παραμικρό, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας με τον Περουκίδη» τόνισε στο δικαστήριο, ενώ, αναφερόμενος στον γνωστό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και επίσης συνεταίρο στο εστιατόριο, επισήμανε πως δεν είχε ενεργό ρόλο στο μαγαζί.

Πηγή: tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook