Η οικογένεια Βαλυράκη μηνύει Εισαγγελέα και Λιμενικό…

η-οικογένεια-βαλυράκη-μηνύει-εισαγγε-1222175

Ο Αθανάσιος Παπαθεοδώρου, αδελφός της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου. Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου Εισαγγελικού Λειτουργού καθώς και κάθε άλλου προανακριτικού υπαλλήλου που χειρίζεται την υπόθεση για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρει ότι μετά την κατάθεση και του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε αρχικά στο «Τούνελ», οι δράστες είναι γνωστοί στις Αρχές και έχουν κατονομαστεί.

«Παρότι υπάρχουν αυτές οι εξελίξεις, προκλητικά οι αρμόδιες Αρχές βραδυπορούν, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να χάνονται ή να κινδυνεύουν να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά μέσα και στοιχεία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεοδώρου.

anikolouli.gr 

One thought on “Η οικογένεια Βαλυράκη μηνύει Εισαγγελέα και Λιμενικό…

  1. Η ασφάλεια δεν πρόκειται να δώσει φράγκο ότι και να κανόνι η οικογένεια. Ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι τι προσπαθούν να κάνουν αλλά δυστυχώς το μόνο που πέτυχαν είναι να ξεφτιλίζουν τον άνθρωπο προσπαθώντας σώνει και καλά να τον περάσουν για …..ήρωα ! Δεν ζούμε το 1980 και τη γενειά του Πολυτεχνείου την έχουμε ήδη καταραστεί χιλιάδες φορές αφού τη θεωρούμε τη κυρία αιτία της καταστροφής μας ! Όλοι μας γνωρίζουμε ( και προπάντων οι Κρητικοί & Χανιώτες ) βίους και πολιτείες, σταματειστε την καραμέλα, γίνεστε ρεζίλι, αυτά που προσπαθείτε να πουλήσετε έχουν σαπίσει από δεκαετίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook