Η Ντόρα βάζει τέλος στα σενάρια – Στις εκλογές θα ξαναζητήσω σταυρό από τα Χανιά

η-ντόρα-βάζει-τέλος-στα-σενάρια-στις-1339317

Τέλος στα σενάρια που αφορούν την υποψηφιότητά τις στις επόμενες εκλογές, έβαλε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντρόρα Μπακογιάννη.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης κατέστησε σαφές πως θα είναι εκ νέου υποψήφια στα Χανιά.

«Εγώ εξελέγην σε τρείς διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος. Στη μοναδική της Ευρυτανίας, στην Α της Αθήνας που μου έκανε την τιμή να με έχει πρώτη βουλευτή πάρα πολλά χρόνια, και στα Χανιά. Δεν μπορώ να κατέβω διορισμένη», είπε η Χανιώτισσα βουλευτής.

«Έχω απόλυτη ανάγκη από αυτή την επαφή με τον κόσμο, με τους πολίτες με τους ανθρώπους οι οποίοι με ψηφίζουνε ή δε με ψηφίζουνε, δεν έχει καμία σημασία. Και αφού το σκέφτηκα πάρα πολύ, πήρα την απόφαση ότι εγώ θα ξαναζητήσω τον σταυρό μου στα Χανιά, από τον κόσμο ο οποίος με ψήφισε την προηγούμενη φορά».

Ελπίζω σήμερα να με ψηφίσει κάποιος παραπάνω γιατί έχει δει τη δουλειά που έχω κάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Η Ντόρα βάζει τέλος στα σενάρια – Στις εκλογές θα ξαναζητήσω σταυρό από τα Χανιά

  1. Ο/Η Να σε ψηφίσουμε να αποκτήσουν περισσότερη στήριξη οι Γερμανοί στη Βουλή λες και δεν φτάνει η στηριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ !! λέει:

    Εκτός από το να μοστράρεις…… μασέλα έχεις κάποιο έργο να μοστράρεις για τα Χανιά ? Η θα μοιράσεις χάντρες και καθρεφτάκια για να σε ψηφίσουμε ? Θα μου πεις και μόνο που μπήκαν στο μουσείο τα κλεμμένα αρχαία του πατέρα σου που είχαν βαπτιστεί ….συλλογή πρέπει να σε …..ανταμείψουμε με την κλωτσιά της τρύπιας αρβύλας ( σίγουρα θα προτιμάς τη δεξιά αρβύλα ) ! Δεν σας σώζει τίποτα ! Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Καραμανλής ! Θα σας στείλουμε στα σκουπίδια και θα σφραγίσουμε τον κλάδο, σούργελα !

  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΙΘΑΡΙΟΥ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΕ 11000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, 1 ΑΕΙ ΜΕ 4000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ.

  3. Καλώς τηνε την καλτσουνού μέ την αστραφτερή ….μασέλα ! Θα σε ψηφίσουμε σίγουρα μόλις μας αποκαλύψεις το όνομα της κόλλας που χρησημοποιείς για τη μασέλα για να μην πάει εντελώς στράφι η ψήφος μας ! Αυτό θα είναι και το μόνο ωφέλιμο πράγμα που θα εχεις κάνει ποτέ για τους Χανιώτες ! Αν δε μας δώσεις και την συνταγή των καλτσουνιών που έφτιαξες για τον Πομπεο τότε θα τό ρίξουμε …………..δαγκωτο που λένε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook