Η Ντόρα βάζει τα δυνατά της για την ενίσχυση του ΕΣΥ στα Χανιά

η-ντόρα-βάζει-τα-δυνατά-της-για-την-ενίσ-1695582

Την αναβάθμιση των μονάδων των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα Χανιά, ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη ανήγγειλε την προκήρυξη της διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου προκειμένου να γίνει η αναβάθμιση στις κτηριακές εγκαταστάσεις Κέντρων Υγείας του Νομού (ΕΔΩ)

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

𝝥𝞀𝝾𝝹𝝶𝞀𝞄̍𝞆𝝷𝝶𝝹𝝴 𝝶 𝝳𝝸𝝰𝝳𝝸𝝹𝝰𝞂𝝸̍𝝰 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝶𝝼 𝝴𝝿𝝸𝝺𝝾𝝲𝝶̍ 𝝰𝝼𝝰𝝳𝝾̍𝞆𝝾𝞄 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝶𝝼 𝝰𝝼𝝰𝝱𝝰̍𝝷𝝻𝝸𝞂𝝶 𝞃𝞈𝝼 𝝹𝞃𝝶𝞀𝝸𝝰𝝹𝞈̍𝝼 𝞄𝝿𝝾𝝳𝝾𝝻𝞈̍𝝼 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝞈𝝼 𝝴𝝲𝝹𝝰𝞃𝝰𝞂𝞃𝝰̍𝞂𝝴𝞈𝝼 𝞃𝞈𝝼 𝝟𝝴̍𝝼𝞃𝞀𝞈𝝼 𝝪𝝲𝝴𝝸̍𝝰𝞁 𝝗𝝰̍𝝻𝝾𝞄, 𝝨𝞅𝝰𝝹𝝸̍𝞈𝝼, 𝝟𝝸𝞂𝞂𝝰̍𝝻𝝾𝞄 𝝹𝝰𝝸 𝝬𝝰𝝼𝝸̍𝞈𝝼.

Η ενεργειακή αναβάθμιση, η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των Κέντρων Υγείας θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Είχα δεσμευθεί ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε το ΕΣΥ και το κάνουμε πράξη.

Επίσης μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να ανατεθεί η μελέτη για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ενώ προστέθηκαν ως νέα έργα για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του δικτύου σωληνώσεων τροφοδοσίας με θερμό και ψυχρό νερό του νοσοκομείου και η ανακαίνιση των δαπέδων του.

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του νοσοκομείου Χανίων είναι μεγάλη αναγκαιότητα για τον νομό μας και θα βάλω τα δυνατά μου να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

3 thoughts on “Η Ντόρα βάζει τα δυνατά της για την ενίσχυση του ΕΣΥ στα Χανιά

 1. Καλά τα λέτε, αλλά και τα κέντρα υγείας και το νοσοκομείο όσο και να τα ανακαινίσετε, αν δεν προσλάβετε προσωπικό θα είναι μόνο για τις φωτογραφίες.

 2. Στο Νοσοκομείο η κατάσταση είναι τραγική. Πρώτα σε διώχνουν απο τα επείγοντα οτι δεν έχεις τίποτα και την άλλη μέρα σου κάνουν εσπευσμένα εισαγωγή. Εθελοτυφλούμε στο πρόβλημα που αφορά το ιατρικό προσωπικό και εστιάζουμε στις ανακαίνισεις. Λογικό θα μου πεις αφου οι μίζες είναι στις ανακαινίσεις…

 3. Μάθημα Ελληνικών.
  ΕΣΥ δεν είναι Ε.Σ.Υ.
  Ανάδοχος σημαίνει εργολάβος (το πιάσατε το υπονοούμενο)
  Τα κτήρια δεν προσφέρουν «ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης». Ένα καινούριο ΣΠΙΤΙ δεν ξέρει καλύτερα Ιατρική από ένα διατηρητέο μνημείο.
  Είσαι Εκτός ΘΕΜΑΤΟΣ. Αδιάβαστη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook