Η Ντόρα τρολάρει τον Μαρκογιαννάκη και του στέλνει… ψηφοδέλτια | Photos

η-ντόρα-τρολάρει-τον-μαρκογιαννάκη-κα-888315

Μέχρι και στον πρώην βουλευτή και πρώην υπουργό της ΝΔ κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, έφθασαν μέσω ταχυδρομείου τα ψηφοδέλτια της Ντόρας Μπακογιάννη.

Όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία, ο σχετικός φάκελος με το προεκλογικό υλικό της υποψήφιας βουλευτού Χανίων της ΝΔ, στάλθηκε και στον Χανιώτη πολιτικό, με τον οποίο πάντως η κα Μπακογιάννη το τελευταίο διάστημα μόνο καλές σχέσεις δεν διατηρεί.

Είναι γνωστή άλλωστε, η διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τοπικό επίπεδο, με αφορμή το κόψιμο του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, γεγονός που ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής αποδίδει στην υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη στα Χανιά.

Οπότε, το τελευταίο που θα μπορούσε να δει κανείς είναι τα προεκλογικό υλικό της Ντόρας Μπακογιάννη στο γραφείο του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος μόλις λίγα 24ωρα πριν με ανάρτηση του στα social media σημείωνε με νόημα:

«Είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα η κα Ντόρα Μπακογιάννη: «έδωσα μάχη για να είναι ο Μαρκογιαννάκης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.».

Δηλαδή μας λέει η κα Μπακογιάννη ότι για το ατόπημα της Ν.Δ. στα Χανιά δεν φταίει αυτή, αλλά ο αδερφός της. Όποιος θέλει το πιστεύει. Εγώ πάντως που βίωσα την φαρσοκωμωδία των τριών ετών λέω: «Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα. Και ως εδώ. Μη με προκαλείτε άλλο.»

Αυτό και αν είναι…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Η Ντόρα τρολάρει τον Μαρκογιαννάκη και του στέλνει… ψηφοδέλτια | Photos

  1. Οποιος θελει το ονομα του να ειναι στο ψηφοδελτιο της Νεας Δημοκρατιας μπορει να το συμπληρωσει με στιλο.Η ιστορια οταν γραφει δεν ξεγραφει. Καλη σταδιοδρομια στο Κυριακο…

  2. Χαχαχα εντάξει το ζητημα είναι να ξερουμε βεβαια ιστορια…..η αλαζονεία δεν είναι θετικη εννοια συμφωνα με τα λεξικα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook