Η Ντόρα «καρφώνει» Πολάκη: Υπεράνω του νόμου δεν είναι κανείς στην Ελλάδα, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι πολίτης

η-ντόρα-καρφώνει-πολάκη-υπεράνω-του-1053821

«Υπεράνω του νόμου δεν είναι κανείς στην Ελλάδα, είτε είναι πολιτικός είτε είναι πρωθυπουργός, είτε απλός πολίτης δήλωσε για τον Παύλο Πολάκη, η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Καθρέφτης» του Χρήστου Μιχαηλίδη.

Ειδικότερα, η πρώην υπουργός σχολίασε: «Εμείς οι πολιτικοί έχουμε διπλή υποχρέωση. Έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας, τους εαυτούς μας και τους συνεργάτες μας. Αλλά έχουμε και την υποχρέωση να συμπεριφερόμαστε ακριβώς με βάση τους κανόνες και τις οδηγίες για λόγους παραδειγματισμού

Και θα ήταν πάρα πολύ περίεργο, αν ένας άνθρωπος και με τη δική μου αναγνωρισιμότητα, έκανε κάτι το οποίο θα ήταν κόντρα στις οδηγίες. Και αυτό και είναι και το μεγάλο πρόβλημα με αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης.

Πέραν όλων των υπολοίπων, έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να αψηφήσουμε και να παρανομήσουμε ελεύθερα. Ευτυχώς είναι λίγοι και τείνουν να εκλείψουν οι πολιτικοί, οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου. Υπεράνω του νόμου δεν είναι κανείς στην Ελλάδα είτε είναι πολιτικός είτε είναι πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Άρα αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να δώσει ο κ. Τσίπρας στον κ. Πολάκη και να μην προσπαθεί να τον καλύψει διαφορετικά».

4 thoughts on “Η Ντόρα «καρφώνει» Πολάκη: Υπεράνω του νόμου δεν είναι κανείς στην Ελλάδα, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι πολίτης

  1. Με μία μόνο διαφορά:χρωστάει ο πολίτης στη τράπεζα 10.000€,του παίρνουν το σπίτι.Χρωστάει ο…πολιτικός 500.000€,διαγράφονται!Κατά τα άλλα,έτσι όπως τα λέει είναι!
    Υ.Γ.δείτε στη φωτό ποιοί νομοθετούν γιά το μέλλον το δικό μας,όσο και των παιδιών μας και καταλάβετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα!

  2. Συμφωνώ 2000% . Οι Έλληνες τάιζαν το πατέρα της 80 χρόνια, ταΐζουν αυτή 70. Χρόνια, ταΐζουν τον αδερφό της 50 χρόνια, ταΐζουν το γιο της 40 χρόνια χωρίς να έχει κάνει κανείς τους 1 μεροκάματο ! !!! Ακούτε ηλίθιοι, ούτε 1 μεροκάματο !!!
    Και το χειρότερο από την αρχή μόνο συμφορές έχουν φέρουν στον κράτος και το λαό !!! Η Κρήτη τους ξέρει καλά και γιαυτό και δεν πήρε ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ την ψήφο των Κρητικών ! !! Είναι ντροπή και προσβολή για το νησί να εξακολουθούμε να ταΐζουμε την οικογένεια – ντροπή της Κρήτης ! Ξυπνήστε Έλληνες !! Αυτοί βρεθήκανε με βίλα ( που την βρήκανε ? Που δεν έχει κάνει 1 μεροκάματο κανένας τους ? ενώ εσάς σας παίρνουνε τα σπίτια που σας άφησαν οι γονιού σας !!!

    1. Αν και δεν είμαι ψηφοφόρος της οικογένειας Μητσοτάκη, δεν βλέπω να υπάρχει και κάποια βιώσιμη εναλλακτική στην πολιτική σκηνή. Οι Έλληνες έδωσαν την ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει για 4,5 χρόνια αλλά αυτοί διαχειρίστηκαν την εξουσία με το χειρότερο δυνατό τρόπο και φάνηκαν τελικώς ανάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

      1. Συμφωνώ για τον ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώ για την εναλλακτική λύση. Οταν μια « δημοκρατια « φτάνει στο σημείο να ψηφίζει το μικρότερο από τα δυο κακά ήρθε η ώρα να απομακρυνθούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί με ειρηνική απαίτηση του λαού, να απαιτήσει νέους, ικανούς, φιλέλληνες πολιτικούς και όλοι οι προηγούμενοι να ελεγχθούν οικονομικά, και ότι δεν έχει αποκτηθεί σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα να κατασχεθεί προς πληρωμή ελληνικού χρέους και ο πολιτικός φυλακή. Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατια που όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε, έχουμε προσωποκρατια ψεύτο-ελίτ και λαμόγιων. Πως είναι δυνατόν σε μια δημοκρατια ένα άτομο να αποφασίζει τις τύχες νέο λαού και ενός έθνους ?? Σκεφτειτε το !! Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι ελληνική πατέντα και δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, ούτε Αφρική ! Δηλαδή είμαι υπεράνω του νόμου και μπορώ να παρανομώ ατιμώρητος ! Σκεφτειτε το, ψαχτε το ! Ποιος είναι ο …..Φαραώ που σας στερεί τη θρησκεία σας, τα ήθη και έθιμα, την εργασία, την ευημερία, την εκπαίδευση των παιδιών σας (θέλουν ηλίθια αμόρφωτα παιδιά για να περιμένουν διορισμό μεθαύριο και να παίρνουν την ψηφο τους) , την περιουσία σας, την ψυχική σας υγεία, και τον αέρα που αναπνέετε ? Ποιοι είναι αυτοί που σας ρίξανε στο χώμα και σας κρατάνε να σέρνεστε και να παρακαλάτε για ένα επίδομα να ταΐσετε την οικογενοια σας? Διωχτεί τους ΟΛΟΥΣ, βάλτε ικανούς φιλέλληνες στην εξουσία να σηκωθείτε όρθιοι και να ξαναπάρετε το μέλλον στα χέρια σας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook