Η Ντόρα παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά – Τι είπαν οι υποψήφιοι | Video+Photos

η-ντόρα-παρουσίασε-το-ψηφοδέλτιο-της-ν-1658970

Οριστικοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα και ανακοινώθηκε από την Ντόρα Μπακογιάννη τη Δευτέρα, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά, σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ του κόμματος.

Υποψήφιοι είναι οι τρεις νυν βουλευτές, δηλαδή η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Βασίλης Διγαλάκης και ο Γιάννης Κασσελάκης, ενώ στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ακόμα ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η Σέβη Βολουδάκη και η Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά. Απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι γνώστες των προβλημάτων των Χανίων αλλά έχουν και τη βούληση να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια που χρειάζεται ο τόπος. Οι παλαιότεροι βουλευτές λογοδοτούμε στους Χανιώτες και τους λέμε τί έγινε στα Χανιά αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Δρομολογήθηκαν έργα που περίμεναν 20 και 25 χρόνια. Είναι η υποδομή για την ανάπτυξη και την ευημερία, στον αγροτικό, τον τουριστικό τομέα, τις βιοτεχνίες, τις βιομηχανίες. Στόχος ήταν οι υποδομές και χρειάστηκε πολλές φορές η προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, βλέπε ΒΟΑΚ, για να προχωρήσουν. Ο ΒΟΑΚ δεν θα είχε ποτέ χρηματοδοτηθεί αν δεν είχε πέσει ο πρωθυπουργός να πάρει εξαίρεση από τον κανόνα της ΕΕ. Καταφέραμε να δρομολογήσουμε το σύνολο των έργων που είχαμε βρει σε εκκρεμότητα. Δρομολογήσαμε τα έργα του δήμου Χανίων για να γίνουν τα Χανιά μια σύγχρονη πόλη», τόνισε, μεταξύ άλλων η κα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε ακόμα σε υποδομές στο νοσοκομείο, τα φράγματα, αλλά και σε θέματα ευρύτερης πολιτικής.

«Μας χωρίζουν δύο μήνες από αυτό που πρέπει να κάνουμε ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κυβερνήσει για δεύτερη τετραετία αυτοδύναμα τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να ρίξει την προεκλογική περίοδο σε ένα κλίμα τοξικότητας, σε έναν βούρκο, αλλά εμείς απαντάμε με το έργο που κάναμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, Βασίλης Διγαλάκης.

«Θα δείτε πολύ περισσότερες παροχές από όσο φαντάζεστε, ώστε να συνεχίσει ο ενθουσιασμός που υπάρχει στην ελληνική οικογένεια, να συνεχίσει να ονειρεύεται ο Έλληνας πολίτης. Θα δώσει προβάδισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Ελλάδα θα αποκτήσει τη χαμένη ταυτότητα που είχε χάσει την προηγούμενη δεκαετία. Θα βγούμε στο ξέφωτο και θα ατενίζουμε το μέλλον πολύ καλύτερα», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Γιάννης Κασσελάκης.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ σκληρή μάχη για να συνεχίσει η πατρίδα μας με οδηγό τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει μπροστά. Θα τη δώσουμε με ήθος και με πολιτισμό και στόχοι μας είναι η αυτοδυναμία και να δούμε τη ΝΔ πρώτη στα Χανιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι από αυτή την πλευρά, συνήθως ήταν ο Μανούσος εδώ. Χρειάζεται όλοι μαζί, ενωμένοι να προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η χώρα να είναι σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, με ασφαλή σύνορα και να βγάλουμε το κόμμα μας αυτοδύναμο και πρώτο στα Χανιά”, δήλωσε η Σέβη Βολουδάκη.

«Η συμμετοχή μου σε αυτό το ψηφοδέλτιο μου γεννά μεγάλο αίσθημα ευθύνης και χαρά, γιατί θα υπερασπιστώ ένα κυβερνητικό έργο που δεν έχει ανάγκη από επαινετικά σχόλια. Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα καταφέρουμε η ΝΔ να είναι το κόμμα που θα κυβερνήσει τη χώρα», ανέφερε η Χαρίκλεια Ντερμανάκη.

Δείτε φωτογραφίες:

6 thoughts on “Η Ντόρα παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά – Τι είπαν οι υποψήφιοι | Video+Photos

  1. Εντάξει.. Έχουμε πιάσει κάθε πατο. Δηλαδή η οικογενειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο! Και θα βρεθουν ηλίθιοι να σας ψηφίσουν. Σχεδόν όλοι από οικογένειες που έχουν καταντήσει ένα απέραντο χάλι την Ελλάδα. Βισματα, οικογένειες, χάρες… Το έργο της ΝΔ στα Χανιά.. Άνθρωποι που δεν έχουν προσφερει τίποτα στα Χανιά. Ποιο το έργο του κ. Διγαλακη? Ένα σχολείο στην Κίσσαμο που τάζει? Της κερα Ντόρας εδα 40 χρόνια? Κανένα νοσοκομείο καμια υποδομή? Το μαρκογιανεικο? Πέρα από κάτι επικές ξυλοφορτωσεις αγροτών και πολλα βαφτίσια?
    Ευκολος ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά!!!
    Ψηφαλακια από κάτι συνταξιουχους 80αρηδες και τέλος για τους κυριους της φωτο

  2. Στα Χανιά διαχρονικά ολοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων δεν άφησαν ούτε ένα εργο μια υποδομή της προκοπής στον τόπο.Τίποτα! Αυτό όμως στην ΝΔ να είναι βουλευτές με κληρονομικό δικαίωμα από Πατέρα σε γιο και κόρη από Σύζυγο σε σύζυγο και από Θείο σε ανιψιό είναι κάτι απίστευτο. ( Οκ για να μην ειμαστε και ισοπεδοτικοι η Κα Βολουδάκη θα κριθει εφοσον εκλεγει και δουμε το εργο της)
    Για την Ντόρα και τον Μαρκογιαννακη πραγματικά οι ψηφοφόροι τους χρίζουν επιστημονικής μελέτης.
    Ευτυχώς για τους αγνούς δεξιούς υπάρχει διέξοδος

    1. Αγαπητή Μαρία μην τα ισοπεδώνουμε όλα, για παράδειγμα το νοσοκομείο, ή επέκταση του Αεροδρομίου, το Πολυτεχνείο δεν έγιναν μόνα τους. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι έπρεπε να έχουν γίνει περισσότερα έργα που κάκιστα δεν έγιναν.

      1. 3 εργα σε σχεδον 30 χρονια!
        Και σημερα, ενα νοσοκομειο που ρημαζει! Μπαινεις μεσα και τρομαζεις απο την καταντια του.
        Το ιδιο και το Πολυτεχνειο με το κολυμβητηριο απεναντι.
        Τι μενει; Α! Ενα ξεπουλημενο αεροδρομιο!!!
        Και μιλαμε για βασικα εργα! Απαραιτητα!!! Νοσοκομειο-αεροδρομιο-πανεπιστημιΟ!
        ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

      2. Ακόμα και αυτά έγιναν πρόχειρα και οι κατασκευές έχουν παρακμάσει τελείως γιατί ποτε δεν συντηρήθηκαν.
        Αν για μία περιφερεια σαν τα Χανια δεκαετιες ναυαρχιδα του τουρισμου σας φτανουν αυτα τα 3 εργα 40 χρονια στην ΕΕ τοτε οκ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook