Η Ντόρα κατέρριψε το αφήγημα του Μητσοτάκη για το άνοιγμα του τουρισμού | Photos

η-ντόρα-κατέρριψε-το-αφήγημα-του-μητσο-995231

Το στρατηγικό αδιέξοδο και η υποκρισία της κυβέρνησης σε σχέση με την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, έγιναν πιο φανερά από ποτέ με ευθύνη όχι κάποιου αντιπολιτευόμενου πολιτικού, αλλά με την «υπογραφή»… της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η αδελφή του πρωθυπουργού με μια αποκαλυπτική ανάρτηση στα social media και μέσα σε λίγες γραμμές κατέρριψε πανηγυρικά όλο το αφήγημα του επιτελείου Μητσοτάκη για την διαχείριση του κορονοϊού αλλά και πιο συγκεκριμένα τις πρόσφατες αστειότητες του Πρωθυπουργού περί αλγορίθμων και ειδικής τεχνογνωσίας.

«Δεν υπήρχε ιδανικός τρόπος να ανοίξουμε τον τουρισμό εν μέσω πανδημίας. Κάναμε προσπάθειες και συζητήσεις για να γίνουν τεστ σε όποιον θα ταξίδευε. Το αρνήθηκαν οι εταίροι μας και οι αεροπορικές λόγω της έλλειψης τεστ και λόγω κόστους.», αναφέρει η Ν. Μπακογιάννη στο προσωπικό της twitter.

Mε λίγα λόγια αυτό που λέει η παραγκωνισμένη (ακόμα μία) βουλευτής της ΝΔ είναι ότι ….« η κατάσταση στον τουρισμό μας ξέφυγε γιατί τα τεστ είναι ακριβά και επειδή δεν μας άφησαν οι εταίροι και τα μεγάλα συμφέροντα.

Τώρα βέβαια θα χρειαστεί κάποιος από την κυβέρνηση να μας εξηγήσει, το πώς γίνεται για το ίδιο ζήτημα ο πρωθυπουργός να δηλώνει: «Το άνοιγμα του τουρισμού έγινε μεθοδικά. Ήμασταν έτοιμοι με έναν μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης. Δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό σύστημα, που έχουμε εξάγει ως τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, και καθορίζει, με έναν έξυπνο αλγόριθμο, πόσα είναι τα αναγκαία τεστ ανά πύλη εισόδου.»

Δεν κρύβονται πλέον τα στρατόπεδα, οι διαφωνίες και τα «απωθημένα» στο κυβερνητικό στρατόπεδο…

koutiandoras.gr

One thought on “Η Ντόρα κατέρριψε το αφήγημα του Μητσοτάκη για το άνοιγμα του τουρισμού | Photos

  1. Δώρα μου να σου πω. Καλό θα ήταν, έστω για τα μάτια του κόσμου να μη φέρεσαι κατά του αδερφού σου. Ξέρω σε πνίγει το δίκιο, γεννήθηκες σε λάθος κόμμα. Ξέρω θα έρθει και η ώρα η δική σου. Άσε τον Κυριάκο μας να αποδομηθεί μόνος του

    Απλά για τη γειτονιά να μη μας συζητάνε. Μια οικογένεια είμαστε που κυβερνά σα δυναστεία όλη τη χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook