Η Ντόρα εξέθεσε τον Κυρανάκη για το προσφυγικό και εκείνος την έχει για… κολλητή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | Videos

η-ντόρα-εξέθεσε-τον-κυρανάκη-για-το-προ-952534

Σε τηλεοπτική αντιπαράθεση ήρθαν Χρήστος Γιαννούλης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο KONTRA Channel όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε στον ομόλογό του της Νέας Δημοκρατίας το σιωπητήριο που του επέβαλλε το κόμμα του μετά τη δημόσια στήριξή του στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου που διοργάνωσε η οργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά.

Ο Χρήστος Γιαννούλης θύμισε στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη το «άδειασμα» της Ντόρας Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha κι αυτός του απάντησε πως είναι «κολλητή» του με τρόπο αν μη τι άλλο προσβλητικό για την ίδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Θυμηθείτε το δημόσιο «άδειασμα» της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη στήριξη του κ. Κυρανάκη στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου:

 Πηγή: altsantiri.gr

4 thoughts on “Η Ντόρα εξέθεσε τον Κυρανάκη για το προσφυγικό και εκείνος την έχει για… κολλητή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | Videos

  1. Είσαι καλά η παραμιλάς στους ιθαγενείς ΜΑΟ-ΜΑΟ ??
    Οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες μπαίνουν από την προστινη πόρτα, δείχνουν τα χαρτιά τους, δηλώνουν το όνομα,, την ηλικία και την χώρα τους, περνάνε ιατρικές εξετάσεις, ακολουθάνε τους νόμους του κράτους, σεβωντε τα ήθη και τα έθιμα του λαού, αφωμιονωντε και προσφερουν στην κοινωνία που τους δεχθηκε ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ.
    Τι από τα παραπάνω ακολούθησαν όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι σου κυρία που τα ξέρεις όλα και μας κάνεις μαθηματα μεταναστευσης κυρια μου που δεν έχεις κολλήσει ένα ένσημο στην ζωή σου ! Καταβαινουμε ότι οι καταθέσεις από τις ΜΚΟ πάνε καλά αλλά να μας κουνάς το δάχτυλο πάει πολύ ! Αδερφή ξεαδερφη του Κυριάκου δεν δεχώμαστε κορώνες από κυριες στην Δύση του ηλίου τους, εμείς θα ζήσουμε στην Ελλάδα των ισλαμιστών που προσπαθήστε να προμοταρετε με το αζημίωτο η όχι. Άντε φτιάξε κάνε καλτσούνι και μάθε να σέβεσαι το λαό που σε πληρώνει σε όλη σου την ζωή .

      1. Είσαι λάθος, τα λόγια είναι ενδεικτικό της πράξης. Δεν λέει κάποιος πάω στο φούρνο ενώ πάει να αγοράσει παπούτσια ας πούμε.
        Ο νεποτισμός έχει καταστρέψει τη πατρίδα μας, είναι παράλογο νά έχεις δέκα πολιτικές οικογένειες για 100 χρόνια να δίνουν την σκυτάλη η μια στην άλλη και να κρατάνε μια χώρα και ένα λαό 10.000.000 σε κατάσταση Αφρικής, θέλεις απόδειξη ? Κοιτά τους Έλληνες του εξωτερικού ! Μόλις ρίξουν μαύρη πέτρα και αφήσουν το νεποτισμό και το σύστημα του πίσω τους Φτιάχνουν δικές τους δουλειές, προκόβουν, μεγαλουργούν και όσοι μόνον πίσω μια ζωή το κουπί, χρέη, φόροι, κακομοιριά και δυστυχία. Θέλει και άλλο παράδειγμα ? Κοιτά τους Έλληνες εφοπλιστές που δεν μπορούν να ακουμπήσουν η να κουμαντάρουν οι γιοί και οι θυγατέρες των ………σωτήρων μας, μεγαλουργούν κι είναι πρώτοι στον κόσμο, άντε να ξυπνήσουμε γιατί τώρα όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που μας κουμαντάρουν δεκαετίες για λόγους πολιτικής επιβίωσης αλλοιώνοντας τον πολυθεϊσμό και έβγαλαν το οικόπεδο Ελλάδα στο σφυρί, τι άλλο θέλετε για να ξυπνήσετε ? Κοιταχτεί γύρω σας και αναρωτείτε για ποιους θα δουλεύουν τα παιδιά μας και ποιους θα σερβίρουν τα εγγόνι μας, για να μην πω τι χρώματα θα είναι τα δισέγγονα μας !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook