Η ΝΟΔΕ Χανίων της Ν.Δ για την επίσκεψη Πιερρακάκη στα Χανιά

η-νοδε-χανίων-της-ν-δ-για-την-επίσκεψη-π-1468269

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ολοήμερη επίσκεψη στα Χανιά του υπουργού Επιξρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στην εξαιρετική ομιλία του, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του ΕΒΕ Χανίων μας ανέπτυξε το σπουδαίο έργο που επιτελείται αυτά τα τρία χρόνια στο νεοσύστατο αυτό υπουργείο, το οποίο είχε εμπνευστεί και σχεδιάσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με κύριο στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων και μείωση της γραφειοκρατίας, ενώ ανακοίνωσε και νέο πρόγραμμα για την τεχνολογική αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων ύψους 442 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις συσκέψεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε ένα επίσης σημαντικό πρόγραμμα του ψηφιακού μετασχηματισμού των Δήμων της χώρας προϋπολογισμού 320 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και άλλες πρωτοβουλίες του υπουργείου, ενώ εισάκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν από τους δημάρχους και πρότεινε ρεαλιστικές λύσεις.

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης επισκέφθηκε πρωτοποριακά εργαστήρια τεχνολογίας, όπου οι ερευνητικές ομάδες παρουσίασαν την εξαιρετική και καινοτόμο δουλειά τους επιβεβαιώνοντας ότι το Πολυτεχνείο μας αποτελεί ένα διακεκριμένο οικοσύστημα τεχνολογίας. Τέλος συναντήθηκε με στελέχη και μέλη της ΔΕΕΠ Χανίων όπου είχαν μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όπως και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας εργάζονται υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του μέλλοντος, μία Ελλάδα ισχυρή, εξωστρεφή με διεθνή κύρος, για την Ελλάδα που μας αξίζει!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook