Η νέα ζωή της Μαρίας Καρρά – Ξανά ερωτευμένη ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του Γιώργου Τραγκα

η-νέα-ζωή-της-μαρίας-καρρά-ξανά-ερωτε-1635870

Η Μαρία Καρρά ζει πλέον εκτός Ελλάδας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή, με έναν νέο άνδρα στη ζωή της!

Η Μαρία Καρρά, η τελευταία σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχοντας πολλές επιλογές για την τοποθεσία που μπορούσε να μείνει, λόγω των ακινήτων που διέθετε ο γνωστός δημοσιογράφος σύζυγός της, αποφάσισε τελικά να ζήσει στο Μαϊάμι.

Εκεί, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας. Είναι το σπίτι που της αρέσει περισσότερο από όλα κι έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μόνιμη κατοικία και να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι, μακριά από όλους και από όλα και αφού βέβαια λάβει το μερίδιό της από την τεράστια περιουσία του συζύγου της. Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο, Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Η Μαρία Καρρά είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.

Ο αείμνηστος δημοσιογράφος είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε περιγράψει τη γνωριμία τους: «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα “γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι;”. Και μου λέει “είστε τρελός κύριε”».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει: «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές». Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, καθώς η εντυπωσιακή Μαρία Καρρά βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΙ, είναι πως η χήρα του Τράγκα είναι ξανά ερωτευμένη και έτοιμη να ξεκινήσει μία καινούρια ζωή!

sportdog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook