Η νέα εποχή Milko ξεκίνησε με τον Γιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο

η-νέα-εποχή-milko-ξεκίνησε-με-τον-γιάννη-και-865034

Σήμερα το Milko αλλάζει εμφάνιση, ταράζοντας τα νερά, κρατώντας όμως πάντα την ίδια απολαυστική σοκολατένια γεύση του!

Εδώ και 30 χρόνια, το Milko της Δέλτα είναι παρόν στη ζωή όλων των παιδιών στην Ελλάδα και όπως μεγαλώνει μαζί τους έτσι εξελίσσεται και η εικόνα του, με όχημα και αφετηρία πάντα τη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη εμφάνιση του νέου μπουκαλιού MILKO γίνεται με αφορμή τη νέα καμπάνια επικοινωνίας του, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του Κώστα, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής. Η δυναμικότητα της ταινίας αποτυπώνει ιδανικά τη νέα εμφάνιση του προϊόντος. Με σήμα τον κεραυνό, εκπέμπει ενέργεια και αυτοπεποίθηση σε όσους θέλουν να κάνουν αληθινά τα όνειρά τους. Oι επιβλητικές γραμμές και τα έντονα χρώματα του νέου μπουκαλιού MILKO, το κάνουν πιο ξεχωριστό από ποτέ!

Οι 2 NBA players για πρώτη φορά παίζουν στην ίδια ταινία και μοιράζονται ξεχωριστές στιγμές από την παιδική τους ηλικία, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά των νέων! Η νέα καμπάνια του MILKO,με όχημα μια αληθινή ιστορία και με το σλόγκαν #KANTOALITHINO, επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο την προσπάθεια και την επιμονή που χρειάστηκε, για να καταφέρουν τα 2 αδέρφια να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ενώ αναδεικνύονται οι ισχυροί δεσμοί που τους ενώνουν, οι οποίοι δεν άλλαξαν ούτε για μια στιγμή, μέχρι και σήμερα.

Το MILKO ήταν στη ζωή τους όταν ήταν παιδιά και είναι ακόμα εδώ, για να τους συνοδεύει σε κάθε στόχο που θέτουν, σε κάθε όνειρο που πραγματοποιούν.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε 3 πόλεις. Ξεκίνησαν στο Ντάλας, συνεχίστηκαν στο Μιλγουόκι και ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα.

Απολαύστε την ταινία εδώ :https://www.youtube.com/user/OfficialMilko

Και ανακαλύψτε τα «κρυφά» μηνύματα της ταινίας εδώ: www.milko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook