Η νέα επιλογή που έβαλε το Netflix είναι για αυτούς που δεν την… παλεύουν με τις μεγάλες ταινίες

η-νέα-επιλογή-που-έβαλε-το-netflix-είναι-για-α-1314467

Το Netflix αποφάσισε να βοηθήσει όσους δεν αντέχουν τις ατελείωτες ταινίες που διαρκούν αιώνια.

Κάποτε οι περισσότερες ταινίες ήταν εκεί γύρω στα 90 λεπτά και αν κάποια ξεπερνούσε τα 100 λεπτά, ήταν μεγάλη σε διάρκεια. Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς οι περισσότερες ξεπερνούν τις δύο ώρες, ενώ κάποιες αγγίζουν ακόμα και τις τρεις. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς προκειμένου είτε να πάνε στον κινηματογράφο, είτε να πατήσουν το play στο Netflix.

Την τάση αυτή αποφάσισε να διακωμωδίσει ο Pete Davidson, μαζί με τους Chris Redd, Simon Rex και Gunna, φτιάχνοντας ένα ραπ video clip για το Saturday Night Live στο οποίο ουσιαστικά λέει πως δεν βλέπει ταινίες που έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 120 λεπτών. Για αυτό και λέγεται «Short-Ass Movies».

Μάλιστα, σε αυτό γινόταν ειδική αναφορά στον Batman που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έφτανε κοντά τις 3 ώρες, με τον Davidson να λέει πως έκανε την ανάγκη του δύο φορές πάνω του, καθώς δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο.

Βλέποντας λοιπόν το video αυτό στο Netflix και αντιλαμβανόμενοι πως ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αποφάσισαν να προσφέρουν μία νέα επιλογή στους συνδρομητές τους.

Με μία ανάρτηση του Netflix Is A joke (σ.σ. είναι για τις κωμωδίες που έχει η πλατφόρμα) δίνουν ένα link για την κατηγορία Short-Ass Movies που περιλαμβάνει όλες τις προτεινόμενες ταινίες που είναι γύρω στα 90 λεπτά…

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook