Η νέα δραματική εκτέλεση του «Phantom Of The Opera»

η-νέα-δραματική-εκτέλεση-του-phantom-of-the-opera-1612952

Παρουσιάστηκε μία νέα εκτέλεση στο βασικό μουσικό θέμα της ποπ-ροκ όπερας «The Phantom Of The Opera», την μουσική της οποίας έγραψε ο μεγάλος Βρετανός συνθέτης, Andrew Lloyd Webber, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 36 ετών από την πρώτη παρουσίαση.

Πρόκειται για μία νέα ορχηστρική εκτέλεση από τον Κροάτη τσελίστα Stjepan Hauser ή απλώς HAUSER, όπως προβάλλεται δημοσίως. Ο Hauser είναι σήμερα 36 ετών και είναι μέλος και των 2CELLOS μαζί με τον Luka Šulić.

Ως γνωστόν το «Phantom Of The Opera» ανέβηκε για πρώτη φορά ως μιούζικαλ το 1986 στο West End του Λονδίνου, δύο χρόνια αργότερα ανέβηκε στο Broadway και έκτοτε έκανε αρκετές περιοδείες παγκοσμίως με διαφορετικές παραγωγές. Προσωπικά είχα την ευκαιρία να δω το μιούζικαλ στο Broadway αλλά και στο ξενοδοχείο «The Venetian», όπου η παραγωγή ήταν ακόμα καλύτερη.

Το έργο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα και δημοσιογράφου Gaston Leroux και αναφέρεται και αναφέρεται σε μία πανέμορφη σοπράνο, την Christine Daaé, με την οποία αποκτά εμμονή ένας ιδιοφυής μουσικός, που φορώντας μάσκα, λόγω μίας παραμόρφωσης στο πρόσωπο, ζει στον υπόγειο λαβύρινθο κάτω από την Όπερα του Παρισιού.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook