Η νέα άγνωστη παρενέργεια από το εμβόλιο του κορονοϊού

η-νέα-άγνωστη-παρενέργεια-από-το-εμβόλ-1399697

Mία νέα σπάνια παρενέργεια μετά το εμβόλιο με Moderna ανέφερε ο Δρ. Gregory Poland.

Όπως ισχυρίζεται ο 66χρονος επιστήμονας, έναν χρόνο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Moderna άρχισε να πάσχει από εμβοές, μάλιστα τόσο δυνατές που τον έκαναν να τρακάρει το αυτοκίνητό του.

«Περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα ο ήχος παραμένει», δηλώνει, με τον ίδιο να είναι βέβαιος ότι οι εμβοές είναι το αποτέλεσμα του εμβολίου.

«Με τρόμαξε», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθυντής της Ερευνητικής Ομάδας Εμβολίων της Mayo Clinic στη Μινεσότα στο Seven News.

«Νόμιζα ότι ήταν μια σφυρίχτρα σκύλου που βρισκόταν ακριβώς δίπλα μου», περιγράφει χαρακτηριστικά.

Έως τώρα ο ισχυρισμός του Δρ Poland δεν έχει ακόμα υποστηριχθεί επιστημονικά αλλά τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων διερευνούν πιθανές αναφορές από ανθρώπους που εμβολιάστηκαν και εμφάνισαν εμβοές.

Έρευνα και από τις εταιρείες εμβολίων

Οι κατασκευαστές εμβολίων επίσης, συμπεριλαμβανομένων των Moderna και Pfizer, ερευνούν περιπτώσεις εμβοών που ίσως σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Πάντως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, υπάρχουν ενδείξεις ότι τα εμβόλια μπορεί να επιδεινώσουν ήδη υφιστάμενη κατάσταση με «κουδούνισμα» στα αυτιά αλλά τα στοιχεία είναι ακόμα ελλιπή.

Η Pfizer δήλωσε ότι λαμβάνει τις διάφορες αναφορές ασθενών «πολύ σοβαρά». Η Johnson & Johnson δήλωσε ότι αναγνώρισε ασθενείς με εμβοές σε δοκιμές, αλλά δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να «καθορίσει μια αιτιώδη σχέση με την έκθεση στο εμβόλιο».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook