Η ΝΔ πανηγυρίζει μαζί με την ΟΝΝΕΔ τη… νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

η-νδ-πανηγυρίζει-μαζί-με-την-οννεδ-τη-1451942

«Ευχαρίστηση» και «συγκίνηση» στη συνάντηση του Γιάννη Μπρατάκου με τον Παύλο Μαρινάκη και μέλη της ΔΑΠ για τη… νίκη της φοιτητικής παράταξης στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές

Μπορεί όλες οι φοιτητικές παρατάξεις να ανακοίνωσαν τη νίκη της Πανσπουδαστικής στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, όμως η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ πανηγυρίζουν για τη ΔΑΠ, η οποία ανακοίνωσε νικήτρια τον… εαυτό της.

Ο Γενικός Διευθυντής του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη και μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, με αφορμή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «την 34η νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές».

«Η αίθουσα ήταν γεμάτη φοιτητές με το συναίσθημα της ευχαρίστησης για τα αποτελέσματα, αλλά και της συγκίνησης να κυριαρχεί έπειτα από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά», υπογραμμίζει επίσης το δελτίο Τύπου και συνεχίζει: «Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι ανέφεραν ότι πρόκειται για νίκη ιδεών και προόδου μέσα στα Πανεπιστήμια κόντρα στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στην υλοποίηση των προεκλογικών της προτάσεων».

Σε αυτό επίσης σημειώνεται ότι ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια και ευχές απηύθυναν η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σταμάτης Σταμέλος και ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Δημήτρης Πουλιάνος.

Πηγή: ieidiseis.gr

One thought on “Η ΝΔ πανηγυρίζει μαζί με την ΟΝΝΕΔ τη… νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

  1. Για τα πανηγύρια όλοι τους!!! Υπάρχει περίπτωη να ήταν πρώτη η ΔΑΠ και τα ΜΜΕ να μην μας έπρηζαν τ’ @ρχ@δι@ πρώι μεσημέρι βράδυ για την «επιτυχία» της;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook