Η Νατάσσα Μποφίλιου διάλεξε λάθος ρούχα

η-νατάσσα-μποφίλιου-διάλεξε-λάθος-ρού-1580671

Η Νατάσσα Μποφίλιου δέχθηκε μια χυδαία διαδικτυακή επίθεση, επειδή έκανε το αμάρτημα να ταξιδέψει στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Τα Λονδίνα είναι για τους Πάτσηδες και τους Χριστοφοράκους. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Πληρωμένοι δολοφόνοι χαρακτήρων, πήραν τα όπλα τους, μαζί με τους ακροκεντρώους που είναι πάντα πολύ εύθικτοι, αλλά όταν κάποιος δεν συμφωνεί με το καθεστώς, μετατρέπονται σε αυριανιστές.

Σύμφωνα με το «κατηγορητήριο», η Μποφίλιου φόρεσε ρούχα που δεν ταιριάζουν -λένε- οι επικριτές της με την ιδεολογία της και είχε επίσης και «ύφος» (ό,τι και αν σημαίνει αυτό).

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει κάνει μεγάλα ατοπήματα στη ζωή της. Είναι επιτυχημένη, είναι γυναίκα, δεν παίρνει τα χρήματα των φορολογούμενων για φιέστες λίγων λεπτών, δεν παπαγαλίζει non paper στις τοποθετήσεις της και τολμά να λέει την άποψή της.

Ο συνδυασμός της επαγγελματικής της επιτυχίας με τις απόψεις της, την βάζει στο στόχαστρο γιατί διαλύει για πολλοστή φορά το γνωστό παραμύθι: «ο αριστερός (οφείλει να) είναι φτωχός και άπλυτος, αλλιώς θα ήταν δεξιός».

Το παραμύθι αυτό διακινείται από όσους φθονούν όποιον δεν είναι του δόγματος «ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν». Έτσι, κάποιος που ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο, που υποφέρει, είναι υποκριτής, αν δεν… πεινάει ο ίδιος.

Σύμφωνα με αυτό το «δόγμα», οποιοσδήποτε έχει αποκτήσει (με τη δουλειά του) χρήματα, αυτομάτως πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε σκέψη για κοινωνική δικαιοσύνη, να αποφεύγει να τοποθετείται πάνω σε ζητήματα ανισοτήτων και να περιορίζεται στη φιλανθρωπία κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.

Ας μη μιλήσουμε καν για το ιστορικό φαινόμενο των «αποστατών της τάξης τους» γιατί θα βρούμε και εκεί αμέτρητους «υποκριτές», που τα θυσίασαν όλα για το κοινό καλό, ενώ θα μπορούσαν να ζήσουν άνετα στης βολής τη σιγή.

Το βασικό λάθος της Νατάσσας Μποφίλιου όμως, είναι ότι δεν διάλεξε τη σωστή μάρκα ρούχων.

Είναι γνωστό, ότι εδώ και τρία χρόνια, μία είναι η εταιρεία ρούχων που εξασφαλίζει ασυλία από τα τρολ της κυβέρνησης και σε θέτει στο απυρόβλητο, σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιείσαι.

Αν η κα Μποφίλιου δεν είναι ενήμερη, ας παρακολουθήσει μερικά δελτία ειδήσεων και ίσως την ανακαλύψει.

Γράφει ο Μάνος Χωριανόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook