Η NASA ερευνά το πρώτο έγκλημα στο διάστημα

η-nasa-ερευνά-το-πρώτο-έγκλημα-στο-διάστημ-912502

Το πρώτο έγκλημα που διαπράχθηκε στο διάστημα ερευνά η NASA.

Αφορά μία αστροναύτη, η οποία φέρεται να απέκτησε πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της πρώην συζύγου της ενώ βρισκόταν για έξι μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η διακεκριμένη αστροναύτης και αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ Anne McClain κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε υπολογιστές της NASA για να μπει στον τραπεζικό λογαριασμό της Summer Worden, πρώην αξιωματικού της Υπηρεσίας Πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, σύμφωνα με τους New York Times.

Η McClain φέρεται να προέβη σε αυτή την κίνηση στην προσπάθειά της να πάρει την επιμέλεια του 6χρονου γιου τους.

Η McClain (αριστερά) και η Worden (δεξιά) με τον γιο τους 

Το θύμα έκανε καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύζυγός του διέπραξε κλοπή ταυτότητας, παρά το γεγονός ότι δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από τον λογαριασμό του. Άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συνέβαινε όταν διαπίστωσε ότι η McClain γνώριζε πώς ξόδευε τα χρήματά της ενώ ήταν χωριστά και βρισκόταν στο διάστημα.

Πριν λίγες μέρες η McClain, που στο μεταξύ έχει επιστρέψει στη Γη, έδωσε κατάθεση στον γενικό επιθεωρητή της NASA και παραδέχτηκε ότι μπήκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Worden, υποστηρίζοντας όμως ότι έκανε αυτό που έκανε και όταν ήταν ακόμα ζευγάρι. Έλεγχε, δηλαδή, τα οικονομικά της για να βεβαιωθεί ότι υπήρχαν αρκετά χρήματα για το παιδί, το οποίο μεγάλωναν μαζί.

Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν το 2014 και η Worden κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2018, αφού η McClain την κατηγόρησε για επίθεση.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook