Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος – Επιστρέφει στην ενεργό δράση το 2024

η-ναόμι-οσάκα-ανακοίνωσε-ότι-είναι-έγκ-1606681

Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι είναι έγκυος και ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το τένις ως το 2024.

«Ένα πράγμα στο οποίο προσβλέπω είναι το παιδί μου να βλέπει τα ματς μου και να λέει σε κάποιον «αυτή είναι η μαμά μου»», έγραψε στο Twitter η πρώην Νο 1 στον κόσμο, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο Αυστραλιανό Όπεν του 2024.

Λίγες μέρες πριν από τη σημερινή της ανακοίνωση, η Οσάκα είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετείχε στο Αυστραλιανό Όπεν του 2023.

Πρωταθλήτρια στη Μελβούρνη το 2019 και το 2021, η Γιαπωνέζα τενίστρια έπαιξε για τελευταία φορά σε τουρνουά στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο του 2022 πριν αποσυρθεί με κοιλιακό πόνο, πέφτοντας στην 42η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η τέσσερις φορές νικήτρια Grand Slam έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις μάχες με την ψυχική της υγεία και πέρασε όλο το 2022 εκτός του τοπ 10, γνωρίζοντας ήττες στον πρώτο γύρο τόσο στο Γαλλικό όσο και στο Αμερικανικό Όπεν. Αποσύρθηκε από το Γουίμπλεντον με τραυματισμό στον αχίλλειο.

Μιλώντας στο Pan Pacific Open τον Σεπτέμβριο του 2022, παραδέχτηκε ότι πέρασε «περισσότερα κάτω παρά πάνω» το 2022.

«Αυτή η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για μένα, αλλά έμαθα πολλά για τον εαυτό μου», δήλωσε η Οσάκα, η οποία κέρδισε επίσης Grand Slam στο Flushing Meadows το 2018 και το 2020.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook