Η Νάνσυ Αγγελάκη έκανε πρόταση ονοματοδοσίας στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη

η-νάνσυ-αγγελάκη-έκανε-πρόταση-ονοματ-177033

Συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες δύο χρόνια που ο Μανώλης Σκουλάκης δεν είναι πια μαζί μας.

Ο Μανώλης Σκουλάκης προσέφερε από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας, ως βουλευτής, ως Δήμαρχος, καταστώντας τον εαυτό του μέτρο σύγκρισης και πρότυπο.

Αφιερώθηκε σε έναν τομέα δύσκολο – αυτόν της Υγείας και της Πρόνοιας – στον οποίο πίστευε ειλικρινά. Έναν τομέα που ήταν σημαντικός σύμφωνα με τον ίδιο, για την ευημερία της Ελλάδας και των ανθρώπων της.

Και σήμερα, τις δύσκολες τούτες μέρες που βιώνουμε υγειονομικά, αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Ο Μανώλης Σκουλάκης λείπει από όλους εμάς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε μαζί του την αγωνία του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπό του, για το έργο που άφησε, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ξεκίνησε μία προσπάθεια προκειμένου να δοθεί το όνομά του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που ο ίδιος αγωνίστηκε για να το δει να δημιουργείται και να παραδίδεται στους Χανιώτες. Ωστόσο η προσπάθεια αυτή δεν τελεσφόρησε και σήμερα, μία απλή τιμητική πλακέτα που φέρει το όνομά του είναι τοποθετημένη στην είσοδο του Κέντρου.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, επαναφέρουμε την πρότασή μας για να δοθεί το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη, σε οδό του Δήμου μας ή στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, έκταση για την οποία αγωνίστηκε επί μακρόν, με σθένος, προκειμένου να έρθει στην κυριότητα του Δήμου Χανίων και να την απολαμβάνουν όλοι οι Χανιώτες.

Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ελάχιστο χρέος όλων εμάς απέναντι στον αγώνα του αλλά και στην γενικότερη προσφορά του στον τόπο μας.

Αγγελάκη Νάνσυ, Δημοτική σύμβουλος Χανίων, Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

2 thoughts on “Η Νάνσυ Αγγελάκη έκανε πρόταση ονοματοδοσίας στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη

  1. Πολυ σωστά πρεπει να τιμηθεί ο αείμνηστος ιατρος-βουλευτης κυριος Εμμανουήλ Σκουλακης με μια ονοματοδοσία κάποιου δρόμου κ δη κεντρικης οδου της πολης των Χανίων η με την φιλοτεχνηση μιας προτομης για την προσφορα του…..οπως κ πρεπει να το σκεφτουν οι Δημοτικές Αρχές των Χανίων κ του Αποκορωνα αμφότερες να τιμησουν κ τους αειμνηστους ιατρούς που προσεφεραν στο κοινωνικό συνολο κ από την θέση του ιατρου κ την θέση του αυτοδιοικητικου κυριο Κων/νο Νικηφορακη κ Φερδινάνδο Μαρικακη!!!!!!!!!!

  2. Γιατί? Πότε έκανε ο συγχωρεμενος το γιατρό? Το αγροτικό του έκανε μόνο και μετά ΠΑΣΟΚ άρα
    Αυτή η Νάνσυ γιατί δεν κάθεται σπίτι της?
    Τι έχει προσφέρει στο Δήμο Χανίων τόσα χρόνια?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook