Η MrPhone.gr μεγαλώνει και ανοίγει δεύτερο κατάστημα στα Χανιά

η-mrphone-gr-μεγαλώνει-και-ανοίγει-δεύτερο-κατ-1340947

Δεν χρειάζονται συστάσεις!

Γνωρίζεις ήδη την MrPhone.gr, αφού είναι το πρώτο μέρος που θα επισκεφθείς μόλις χρειαστείς κάτι για το κινητό ή το tablet σου. Ακουστικά, θήκη, προστασία οθόνης,  bluetooth ηχεία και όποιο άλλο αξεσουάρ σκεφτείς… το ‘χουμε!

H MrPhone.gr μεγαλώνει και μετά το αγαπημένο σου κατάστημα στα Χανιά, Κόρακα 40 και Μυλωνογιάννη γωνία, τώρα μπορείς να αποκτήσεις τα αξεσουάρ που ψάχνεις και από το νέο μας κατάστημα στην οδό Μουσούρων 26, αλλά φυσικά και από το e-shop μας, www.mrphone.gr με δωρεάν μεταφορικά!

Ακόμα περισσότερα αξεσουάρ! Ακόμα περισσότερες θήκες! Ακόμα περισσότερα gadgets! Ακόμα περισσότερες προσφορές!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις θήκη για το κινητό σου! Η τεράστια ποικιλία της MrPhone.gr σε θήκες κινητών θα σε ικανοποιήσει ακόμα κι αν ψάχνεις το πιο ιδιαίτερο κομμάτι στην καλύτερη ποιότητα! Μονόχρωμες, με επένδυση, wallet αλλά και πολλές άλλες θήκες σε διάφορα στιλ και χρώματα βρίσκονται και στα 26 καταστήματα της MrPhone.gr σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο e-shop μας, www.mrphone.gr.

Και σίγουρα δεν θα φύγεις από το κατάστημα της MrPhone.gr μόνο με μια θήκη! Το ήξερες πως πρέπει να αλλάζεις την προστασία της οθόνης σου κάθε 5 μήνες; Στη MrPhone.gr θα βρεις τα πιο ποιοτικά προστατευτικά τζαμάκια κινητών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και η τοποθέτηση του θα γίνει δωρεάν. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα το τοποθετήσει στο κινητό σου γιατί κι αυτό… το ‘χουμε!

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων, με 26 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εξελίσσεται διαρκώς και φροντίζει να έχεις σε ένα κατάστημα δίπλα σου όλα τα τελευταία trends. Από θήκες με λουράκι για το λαιμό, μέχρι ασύρματα ακουστικά και άλλα πολλά που μπορείς να ανακαλύψεις με ένα click στο e-shop μας, www.mrphone.gr! Τα αγοράζεις από το e-shop και τα παραλαμβάνεις από το κατάστημα ακόμα και την ίδια ημέρα. Ή έρχονται στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά!

Και αν όλα αυτά δεν τα γνώριζες, μάθε ακόμα πως κάνοντας subscribe στο www.mrphone.gr κερδίζεις 10% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία!

Κοντά σου όμως και στα δύσκολα, αφού αναλαμβάνουμε το service του κινητού ή του tablet σου! Μπορείς να μας φέρεις την συσκευή σου, να μας πεις το πρόβλημα της και σε λίγες ημέρες θα την έχεις πίσω! Οι τεχνικοί της MrPhone.gr θα φροντίσουν να βρουν λύση άμεσα για όποιο πρόβλημα προκύψει.

Σε περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα, Μουσούρων 26, για να σε γνωρίσουμε κι από κοντά, αλλά και στο ήδη γνωστό κατάστημα κατάστημα Κόρακα 40 και Μυλωνογιάννη γωνία

E-Shop: https://mrphone.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/mrphone.gr

Instagram: https://www.instagram.com/mrphone.gr/?hl=e

Καταστήματα:  Μουσούρων 26, Χανιά

                       Κόρακα 40 και Μυλωνογιάννη γωνία, Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook