Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» θα παίξει στις «8 λέξεις» – Ο νεότερος σύντροφος και τα σπαστά ελληνικά | Photos + Video

η-μπρουκ-από-την-τόλμη-και-γοητεία-θα-930839

Έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον ρόλο της Μπρουκ Λόγκαν στη σειρά “Τόλμη και γοητεία” και όχι άδικα. Η Katherine Kelly Lang (Κάθριν Κέλι Λανγκ), που σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε μέσα από το “8 λέξεις” στον ΣΚΑΪ, συμμετέχει στη σειρά από το 1987 που προβλήθηκε το πρώτο της επεισόδιο.

Μέσα σε αυτά τα 32 χρόνια η ηθοποιός κατάφερε να χτίσει μια δυνατή καριέρα κάνοντας παράλληλα αρκετά διαφορετικά πράγματα. Κατάφερε όμως να κρατήσει και αναλλοίωτη εξωτερική της εμφάνιση. Τι κι αν είναι μητέρα τριών παιδιών κι έχει αποκτήσει μάλιστα και το πρώτο της εγγόνι, δεν έχει σταματήσει να φροντίζει την εμφάνισή της κάνοντας γυμναστική κι έχοντας συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My attempt at speaking Greek! Will have to learn more while I am over there filming?? #8lexeis #andreasgeorgiou✔ #katherinekellylang #boldandbeautiful #corfu #greece @skaitv.gr #skaitvgr @georgiou82

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Kelly Lang (@katherinekellylang) στις

Στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια έχει έναν νεότερο σύντροφο, τον Dominique Zoida. Το ζευγάρι γνωρίστηκε με αφορμή τη σειρά “Τόλμη και γοητεία” αφού ο 44χρονος γυμναστής ανέλαβε να προπονήσει μια ομάδα του cast για αγώνες τρίαθλου. Η διαφορά ηλικίας δεν είναι πρόβλημα για αυτούς, αφού η Katherine Kelly Lang δηλώνει πως νιώθει νέα μέσα της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει δύο διαζύγια στο βιογραφικό της. Παντρεύτηκε το 1989 τον Skott Snider με τον οποίο χώρισαν το 1995, ενώ το 1997 παντρεύτηκε τον Alex D’Andrea. Το δεύτερο διαζύγιό της ήρθε το 2014, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο νέος της ο Dominique.

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, αφού εκείνος την συνοδεύει παντού ενώ δεν παραλείπει να ανεβάσει τρυφερά στιγμιότυπα στα social media του. Μπορεί να τον δούμε στο πλευρό της και στην επισκεψή της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook