Η Μπακοδήμου τα έχωσε άγρια στους παίκτες του Power of Love -«Εδώ μέσα δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» ? Video

η-μπακοδήμου-τα-έχωσε-άγρια-στους-παίκ-803011

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στο σημερινό επεισόδιο του Power of Love, εξαιτίας της διαφωνίας ανάμεσα στον Παύλο και τον Ίωνα, οι οποίοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Ήταν κάτι που δεν περίμενα να ζήσω μέσα στο Power of Love. Ελπίζω κι εύχομαι να είναι η τελευταία φορά αυτή γιατί θέλω να τηρούνται οι κανόνες, να είστε όλοι ευπρεπείς, να σέβεστε και να δίνετε χώρο ο ένας στον άλλον και να ακούτε τη γνώμη του άλλου», ανέφερε η παρουσιάστρια η οποία είχε πει πως σήμερα θα ανακοίνωνε αν ο Ίων θα παρέμενε ή όχι στο παιχνίδι, μιας και τέτοιες συμπεριφορές δεν χωρούν στο Power of Love.

Η Μαρία Μπακοδήμου κατέστησε σαφές μάλιστα σε όλους τους παίκτες πως η παραγωγή δεν πρόκειται να ανεχθεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.

«Εδώ μέσα δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Κι επειδή όλα καταγράφονται εδώ μέσα ακόμη κι αν κάποιος σας έχει προκαλέσει είναι σίγουρο πως ο κόσμος που σας βλέπει μπορεί και εκτιμά αν εσείς είστε συγκρατημένοι και κύριοι και κυρίες», είπε με αυστηρότητα η Μπακοδήμου δίνοντας εν τέλει στον Ίωνα μία «κίτρινη κάρτα». Ουσιαστικά του ανακοίνωσε πως του δίνεται ακόμη μία ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook