Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται τι συνέβη με τον Μπιλ Κλίντον την περίφημη «νύχτα του λεκέ» στο Οβάλ Γραφείο

η-μόνικα-λεβίνσκι-εξομολογείται-τι-συ-768195

Η Μόνικα Λεβίνσκι έχει καθίσει για πολλές συνεντεύξεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αλλά σπάνια έχει μιλήσει για την υπόθεση της με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και τον περίφημο «λεκέ».

Όλα αυτά θα αλλάξουν με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα αρχίσει να προβάλεται. Το όνομα αυτού «υπόθεση Κλίντον», όπου η Λεβίνσκι συζητά τα πάντα, γύρω από το πώς ο Κλίντον άφησε τον περίφημο λεκέ στο μπλε φόρεμα της.

Σε ένα επεισόδιο, το οποίο είδε η New York Post, η Λεβίνσκι λέει ότι δεν γνώριζε καν ότι το φόρεμα ήταν λεκιασμένο και ότι σε ένα σημείο πίστευε ότι είχε πέσει ντιπ από σπανάκι.

Είπε επίσης ότι ο λεκές μετά από μια σεξουαλική πράξη με τον πρόεδρο στο μπάνιο οβάλ γραφείου, λίγο μετά από το δώρο που της είχε κάνει, μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του Φύλλα Χλόης του Ουώλτ Ουίτμαν.

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.

Αποκάλυψε ότι κλήθηκε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ενός δώρου και μπήκε στο Οβάλ Γραφείο με τον Κλίντον και τον γραμματέα του, ο οποίος γρήγορα έφυγε στην τραπεζαρία.

Η Λεβίνσκι είπε ότι ο Κλίντον της είπε: «πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα» και «εσύ και τα καπέλα σου».

Ακολούθησε ένα «πραγματικά όμορφο αντίγραφο» του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν.

Στη συνέχεια… μετακόμισαν στην τουαλέτα.

«Και έτσι μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», υπενθυμίζει η Λεβίνσκι.

«Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, η Λεβίνσκι εκφράζει την απογοήτευσή της ότι ο Μπιλ δεν πιστεύει ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από αυτήν, αλλά και την επιθυμία της να πει στη Χίλαρι ότι λυπάται. protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook