Η μητρότητα ζορίζει την Οικονομάκου: Είχα ένα χρόνο να πάω στο εξωτερικό

η-μητρότητα-ζορίζει-την-οικονομάκου-ε-803450

Για τις αλλαγές στη ζωή της που έφερε ο ερχομός του γιου της Μάξιμου, μιλήσε η Αθηνά Οικονομάκου στο Yes I do.

Πάρα πολύ. Οι ισορροπίες, οι προτεραιότητες, ο ελεύθερος χρόνος, όλα αλλάζουν. Πρόσφατα πήγαμε στη Ρώμη με τον Φίλιππο και τον γιο μας και συνειδητοποίησα ότι είχα να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας έναν χρόνο, που για εμένα που λατρεύω τα ταξίδια ήταν μια πολύ μεγάλη περίοδος. Άλλαξαν πολλά και κυρίως άλλαξα εγώ. Έχω άλλες ευθύνες, όλη μου η προσοχή είναι πάνω στο μωρό μας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να δώσω σημασία και στον άντρα μου.

Η ισορροπία αυτή βέβαια είναι ανθρωπίνως αδύνατη και πάντα χάνει ο άντρας. Ευτυχώς ο Φίλιππος είναι σύμμαχός μου σε αυτό, συζητάμε και καταλαβαίνει. Είναι και αυτός «ερωτευμένος» με τον γιο μας και δεν του φαίνεται παράλογη η αλλαγή αυτή…

Επομένως, η Αθηνά μετά Μάξιμου σε σχέση με την Αθηνά προ Μάξιμου είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο;

Εντελώς! Έχουν αλλάξει τα πάντα. Ο τρόπος ζωής, ο τρόπος σκέψης μου, τα συναισθήματά μου, οι ανάγκες μου, οι ευθύνες, ο τρόπος που αντιδρώ, τα σημαντικά μου και τα μη σημαντικά. Ο ερχομός ενός μωρού είναι ένα τρελό σοκ, που σε καμία μανούλα δεν περνάει απαρατήρητο. Οι πρώτοι μήνες είναι δύσκολοι. Τον πρώτο καιρό προσπαθείς να ισορροπήσεις, αλλά και να συνειδητοποιήσεις ότι πλέον προτεραιότητα δεν είναι ο εαυτός σου αλλά ένα άλλο πλάσμα. Μια άλλη ζωή. Είναι μεγάλη ευτυχία αλλά το σοκ είναι μεγάλο, ειδικά όταν λειτουργεί συνδυαστικά με την αλλαγή των ορμονών.

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook