Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα εξομολογείται: «Εκείνο το βράδυ, μέχρι τις 12…»

η-μητέρα-του-πάνου-ζάρλα-εξομολογείτα-872957

Λίγες μέρες μετά την τραγική απώλεια του γιου της, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου και την Εβίτα Τσιλοχρήστου. Ο Πάνος Ζάρλας, ο λόγος που αποφάσισε να μπει στο Power of Love, το πάρτι έκπληξη που του είχε ετοιμάσει το μοιραίο βράδυ και η βόλτα που δεν πρόλαβε να πάει μαζί του…

«Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήταν τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν αυθόρμητος, μπήκε να παίξει και νομίζω αυτό φάνηκε, οι κινήσεις του και οι πράξεις του ήταν ανάλογα με το πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν προσποιητός σε καμία φάση της ζωής του. Φαινόταν, καταρχήν, ότι είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα, απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση, αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή.

Εκείνο το βράδυ, μέχρι τις 12 γιορτάσαμε τα γενέθλιά του με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε έτσι για να πάει να βρει φίλους του, που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2:30 που έγινε το συμβάν. Δεν μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του.

Είχα την εντύπωση ότι φόραγε κράνος, δυστυχώς δεν φόραγε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, γιατί πάντα κυκλοφορούσε με το κράνος. Να σας πω όμως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε και η σύγκρουση ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με κράνος. Αυτό μου το επιβεβαίωσαν και από την τροχαία.

Πάντα, ήταν… ήθελε να βγει βόλτα με την αγάπη του. Εγώ ήμουν. Θα πω κάτι άλλο στις μανάδες, να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, ποτέ δεν ξέρουν πότε είναι η τελευταία αγκαλιά».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook