Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ζητά αποζημίωση 1.500.000 ευρώ για ηθική βλάβη

η-μητέρα-του-μάριου-παπαγεωργίου-ζητά-836610

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ζητά αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ από τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και δολοφονίας του γιου της, από τη σύζυγό του και έναν ακόμη κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη συνεχίζει να αναζητά το σημείο που έχει θαφτεί το παιδί της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του, αφού οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ομολογήσει πού βρίσκεται το πτώμα του.

Η μητέρα του Μάριου προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια αξιώνοντας τη συγκεκριμένη αποζημίωση για ηθική βλάβη που έχει υποστεί από τις ενέργειες των κατηγορουμένων.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της κ. Θεοδωράκη, Νίκος Ρουσόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι τα χρήματα της αποζημίωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή η υπόθεση.

«Η δίκη είναι σε εξέλιξη στο Εφετείο. Η μητέρα προσπαθεί να βρει τα κόκκαλα του παιδιού της, θέλοντας να έχει κάτι από τον Μάριο. Θέλοντας να βγει κάτι καλό από όλο αυτό, αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αγωγή, όχι για να καρπωθεί τα χρήματα αλλά να πάνε σε ιδρύματα που αφορούν το παιδί».

Ο κ. Ρουσόπουλος μάλιστα έκανε και μία εκτίμηση σχετικά με το μέλλον της υπόθεσης: «Πολύ πιθανό να δούμε και ποινικές διώξεις σε άτομα που μέχρι σήμερα ήταν στο απυρόβλητο».

Πρωτόδικα, ο 76χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της υπόθεσης, έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 23 ετών για ανθρωποκτονία, σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Η σύζυγός του καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook