Η Μέγκαν Μαρκλ τρώει… τη σκόνη της Κέιτ Μίντλετον

η-μέγκαν-μαρκλ-τρώει-τη-σκόνη-της-κέιτ-909025

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν η θριαμβεύτρια έναντι της Μέγκαν Μαρκλ, στην ενδοβασιλική τους «μονομαχία», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τη δημοφιλία τους, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι άφησε πίσω του τον αδερφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πάντως, εκείνη που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η έρευνα της YouGov εστίασε το ενδιαφέρον της στην ανάδειξη των δημοφιλέστερων μελών της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ θριάμβευσε επί της Δούκισσας του Σάσεξ, κατά δυο ολόκληρες θέσεις, καθώς βρέθηκε 4η ενώ την ίδια στιγμή ο Πρίγκιπας Χάρι κατέλαβε τη 2η θέση, αφήνοντας τον Ουίλιαμ στην 3η.

Και τα δυο αδέλφια, ωστόσο, είδαν τη γιαγιά τους να… στρογγυλοκάθεται στην 1η θέση της έρευνας, την 92χρονη Ελισάβετ, καταλαμβάνοντας ποσοστό 72%.

Στην αντίστοιχη περσινή έρευνα, ο Δούκας του Σάσεξ ήταν πρώτος με ποσοστό 77%, ενώ δείχνει πως… αποδίδει καλύτερα σε σύγκριση με το αδερφό του, μεταξύ των 9.000 ατόμων που έλαβαν μέρος από τον Ιούνιο του 2018 ως τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο Χάρι κατέκτησε ποσοστό 71% και ο Ουίλιαμ ακολούθησε με 69%. Την ίδια στιγμή, η δημοφιλία του Χάρι αποδεικνύεται και από το γεγονός πως, μόλις, το 9% εξέφρασε αρνητική γνώμη για εκείνον, ενώ το 17% δήλωσε «ουδέτερο».

Σε ό,τι αφορά τις συζύγους τους, η Μέγκαν δεν είναι το ίδιο δημοφιλής με την Κέιτ, παρουσιάζοντας πτώση 6% από πέρσι, ευρισκόμενη, έτσι, στην 6η θέση με ποσοστό 49%. Επιπλέον, από τους χιλιάδες Βρετανούς που συμμετείχαν, το 16% είχε αρνητική γνώμη για την πρώην ηθοποιό.

Όσο για τον Κάρολο, εκείνος ακολούθησε από κοντά τη Μέγκαν, με ποσοστό 48%, ενώ η Καμίλα ήταν εκτός του Top 10 (11η), με ποσοστό 29%. Φαίνεται πως, αν και έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάποιοι Βρετανοί δεν έχουν συγχωρέσει στην Καμίλα πως υπήρξε το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του πρίγκιπα της Ουαλίας με την αγαπημένη τους πριγκίπισσα.

Δείτε τη συνολική κατάταξη

Γιατί έπεσε η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ;

Η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ έπεσε σε σύγκριση με την αντίστοιχη έρευνα του περασμένου έτους – όπως προαναφέρθηκε – και το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε πως έχει αρνητική γνώμη για την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits και μητέρα του μόλις τριών μηνών Άρτσι. Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο, η Δούκισσα του Σάσεξ κατηγορήθηκε για αυταρχική συμπεριφορά στο προσωπικό του παλατιού ενώ το πανάκριβο baby shower στη Νέα Υόρκη, πριν τη γέννηση του γιου της, η πολυτελής ανακαίνιση της νέας κατοικίας του ζευγαριού στο Ουίνδσορ από χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων καθώς και οι πρόσφατες διακοπές της οικογένειας σε πολυτελή βίλα στην Ίμπιζα, δεν βοηθούν την εικόνα της 38χρονης Μέγκαν.

20.000 λίρες για να ταξιδέψουν με ιδιωτικό τζετ ο Χάρι και η Μέγκαν στην Ίμπιζα

Μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος κατακρίνει τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του για το ταξίδι τους στο ισπανικό θέρετρο με ιδιωτικό τζετ, το οποίο κοστίζει 20.000 λίρες με επιστροφή, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος πλήρωσε τα έξοδα. Στις 6 Αυγούστου ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον γιο τους ταξίδεψαν στην Ίμπιζα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Μέγκαν, που έγινε 38 ετών στις 4 Αυγούστου.

Η οικογένεια των γαλαζοαίματων μαζί με προσωπικό ασφαλείας διέμεινε σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όπως είχε αναφέρει ο τοπικός Τύπος. Το ιδιωτικό τζετ που μετέφερε τον Χάρι και τη Μέγκαν στην Ίμπιζα ανήκει στην εταιρεία NetJets, η οποία φέρει το προσωνύμιο «Uber για δισεκατομμυριούχους», εξαιτίας των «αλμυρών» τιμών της.

protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook