Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Πολυχρονίου στον «Τροχό της τύχης» | Photo + Video

η-μεγάλη-επιστροφή-του-γιώργου-πολυχρ-998186

Ο Γιώργος Πολυχρονίου εμφανίστηκε στον «Τροχό της Τύχης» μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, καθώς το επεισόδιο της Παρασκευής ήταν ξεχωριστό και αφιερωμένο στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Ο σημερινός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε στο ιστορικό τηλεπαιχνίδι παλιούς γνώριμους του «Τροχού της Τύχης».

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιάννης Κουτράκης εμφανίστηκαν ξανά στον «Τροχό της Τύχης» για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για να ενισχύσουν τηλεμαραθώνιο στο Star για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Πολυχρονίου έκλεψε τις εντυπώσεις λέγοντας την ιστορική φράση ότι «ο τροχός μοιράζει εκατομμύρια».

Ο «Τροχός της Τύχης» προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από την 1η Ιανουαρίου του 1990, με ένα μεγάλο διάλειμμα τη δεκαετία του 2000.

Πρώτος και ιστορικός παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Πολυχρονίου ο οποίος παρέμεινε στην εκπομπή στον ΑΝΤ1 μέχρι το 1992 οπότε και αποχώρησε καθώς «μετακόμισε» στο Mega Channel.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο σεζόν. Ακολούθησε για μία σεζόν ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ το 1997 το τηλεπαιχνίδι μετακόμισε στο Mega με τον Γιάννη Κουτράκη στον ρόλο παρουσιαστή.

Από το 2015, ο «Τροχός της Τύχης» προβάλλεται στο Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook