Η Μαρίκα Μητσοτάκη, τα ΑΜΕΑ και η Δόμνα που άργησε μία ώρα

η-μαρίκα-μητσοτάκη-τα-αμεα-και-η-δόμνα-1556367

Δυο νεοδημοκράτικοι κόσμοι σε μια αίθουσα αναδείχτηκαν στο συνέδριο μονάδων κοινωνικής φροντίδας στα Χανιά όπου παρευρέθηκαν από τη μία η Υφυπουργός Κοινωνικής Πολιτικής, Δόμνα Μιχαηλίδου και από την άλλη ο γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, καθώς μικρές λεπτομέρειες έδωσαν οσμή παρασκηνίου σε μια τυπική κατά τα άλλα εκδήλωση…

Αρχικά, η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της υφυπουργού που ξεπέρασε την μία ώρα, προκάλεσε δυσαρέσκεια και στους συμμετέχοντες στο συνέδριο και στα συνεργεία των τοπικών ΜΜΕ που ενώ ειχαν προσκληθεί από τις 9 το πρωί αναγκάστηκαν να περιμένουν έως τις 10.

Αυτό όμως που πραγματικά ενόχλησε το κομματικό ακροατήριο ήταν ότι στα 45 λεπτά της ομιλίας της, η υφυπουργός δεν βρήκε μια λέξη να πει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παράλειψη η οποία σχολιάστηκε έντονα μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Γιατί εντάξει, – σου λέει ο άλλος, ο Νεοδημοκράτης – στην πατρίδα του πρωθυπουργού είσαι, στο κάτω-κάτω αυτός σε διόρισε, δεν βγήκες με σταυρό, τι ήρθες να μου το παίξεις ιστορία με μία ώρα καθυστέρηση και να μου κάνεις διαφήμιση του έργου σου και δεν σου περισσεύει μια αναφορά στον Κυριάκο να παίξουμε κανά παλαμάκι να ανεβάσουμε λίγο ρυθμό, μα εκλογές έρχονται;

Αλλά πού η Δόμνα… Χαμπάρι…

Στον αντίποδα ο γενικός – λες και το μυρίστηκε στην ατμόσφαιρα που μάλλον το μυρίστηκε – έδωσε ρεσιτάλ φιλομητσοτακισμού, καθώς δεν περιορίστηκε μόνο στον πρωθυπουργό και στην π. υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη αλλά βρήκε δυο λόγια να πει και για την αείμνηστη Μαρίκα Μητσοτάκη, πρωτοπόρο των διεκδικήσεων για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Αναφορά που και καταχειροκροτήθηκε και μίλησε στις καρδιές του κοινού και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις υπέρ του…

Θα μου πεις, στην ίδια κυβέρνηση και στο ίδιο υπουργείο δεν είναι;

Έλα μου ντε…

ΖΑΡΠ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook