Η Μαρία Τσισμενάκη με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη «Για τα Χανιά»: «Είμαι μαθημένη σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς και θέτω υψηλούς στόχους»

η-μαρία-τσισμενάκη-με-τον-παναγιώτη-ση-860833

Αποφασισμένη να «ανοίξει συρτάρια, να ξεθάψει μελέτες και να σηκώσει μανίκια» ώστε μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας του Παναγιώτη Σημανδηράκη και φυσικά με σκληρή δουλειά να αλλάξει τα Χανιά, δήλωσε μιλώντας την Τετάρτη στον SUPER FM 89,6 και στον Δημήτρη Παππά, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χανίων της κίνησης «Για τα Χανιά», Μαρία  Τσισμενάκη,

Η Μαρία Τσισμενάκη, γνωστή στο Χανιώτικο κοινό ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και επιτυχημένη ασφαλιστική – επενδυτική σύμβουλος, είπε ότι ποτέ δεν ονειρεύτηκε να ασχοληθεί με τα κοινά και ούτε σκέφτεται να παρατήσει τη δουλειά της. Ωστόσο υπήρξαν πολλές δυνάμεις που την ώθησαν να ενεργοποιηθεί, καθώς είδε πως οι «ειδικοί» δεν έκαναν αυτό που έπρεπε. «Ο άνθρωπος όταν βιώνει καταστροφή αναλαμβάνει δράση» εξήγησε η κα Τσισμενάκη και συμπλήρωσε: «Η αγανάκτηση όμως αλλά και η αγωνία για το μέλλον της πόλης που αγαπάμε, μας έχει ενεργοποιήσει όλους και πιστεύουμε ότι μπορούμε με σκληρή δουλειά να αλλάξουμε πράγματα».

Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της, η κα Τσισμενάκη δεν βλέπει την ενασχόλησή της με τα κοινά «ως χόμπι η ως βιοποριστικό μέσο». Ούσα άλλωστε εδώ και 13 χρόνια βραβευμένη ασφαλιστική και επενδυτική σύμβουλος, έχει συνηθίσει να «ασχολούμαι με το συνάνθρωπο, να αφουγκράζομαι τον άλλον και να είμαι δίπλα του, τη στιγμή που με χρειάζεται».

Ως γυναίκα τόνισε ότι «αντιλαμβάνεται τα πράγματα με άλλο πρίσμα, είναι πιο αναλυτική και δεν μένει στην επιφάνεια, εμβαθύνοντας στα πράγματα προσπαθώντας να δώσει λύσεις». Παράλληλα ως μητέρα δύο γιων που πέρα από φοιτητές είναι αμφότεροι και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χανίων δηλώνει μαθημένη σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς και υψηλούς στόχους, που ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, σε λεπτό σχοινί και να φέρνει εις πέρας τις αποστολές που αναλαμβάνει μέσα στις προθεσμίες.

Αν και στη ζωή της έχει μάθει να βλέπει πράγματα και καταστάσεις με… ρομαντικά «γυαλιά», η κα Τσισμενάκη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να αλλάξει η πόλη των Χανίων. «Θα ανοίξω συρτάρια, θα βγάλω… αραχνιασμένα σχέδια, μελέτες και θα σηκώσω μανίκια….  Στην ομάδα του Σημανδηράκη υπάρχουν νέοι άνθρωποι, ένα σύνολο με ομοιογένεια και μαζί με τη δυναμική και την ενέργεια του Παναγιώτη, υπάρχει ένας παλμός.

Έχουν κατατεθεί προτάσεις και στην επόμενη μέρα θα μπούμε στη λογική να τις υλοποιήσουμε, εφαρμόζοντας τους ήδη υπάρχοντες νόμους. Για εμάς τα αυτονόητα είναι πια η προτεραιότητα. Θα επαναφέρουμε πράγματα που έχουν ίσως φύγει από τη δημοτική αρχή. Είναι θέμα να θέλεις να το κάνεις και να έχεις την εσωτερική δύναμη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Αν δεν σπάσεις αυγά…».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook