Η Μαρία Σολωμού αποχωρεί από την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα»

η-μαρία-σολωμού-αποχωρεί-από-την-θεατρ-876222

Η θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» μετά την περσινή επιτυχία στην Αθήνα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής πανελλαδικής περιοδείας της, κέρδισε στα τέλη Ιουλίου και στα Χανιά τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης η πρωταγωνίστρια της παράστασης, Μαρία Σολωμού πριν από λίγες ώρες έκανε μία ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της πως αποχωρεί από τη θεατρική παράσταση.

«Τελευταία παράσταση βερβεριτσα σήμερα…. Αποχαιρετώ την Άννα Μαριζα Φονιά, όπως της αρμόζει ….. Με χαρά, πηδουλους, τσουλήθρες και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι, και καθ’ ένας ξεχωριστά…..πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!#halloseptember #newbeginings», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Η ίδια το φετινό χειμώνα πρόκειται να συμμετάσχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη.

Στο θίασο θα βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαικάλης και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα η «Βερβερίτσα» θα συνεχίσει την πορεία της για δεύτερη χρονιά σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με αλλαγές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook